Lgel Arkadaslar dr kiza ya da erkege benziyor derken neyi baz alior yani neye gore bu cumleyi kuruyor. Cinsel organini gormuyor bebeğin. Size de gormeden tahmin etti mi ve tuttu mu
Lulikli Lgel görmeden tahmin etti benimkini, bebeğin kemik yapısından narinliğinden falan sanırım tahmin ediyormuş ama tutmadı erken tahmini
FSCMK Lgel Erkek bebekleri kız bebeğe göre daha kemikli olurmuş ve erkek cinsiyeti genellikle erken öğrenilmiş kızda ufak olurmuş yapısı kemiği o yüzden kız erkek diye tahmin ediyor pipi felan görmediği sürece kemiğinden yola çıkarak tahmin ediyor galiba
1Kubra_ Lgel erkek bebekler daha çabuk oluşuyor kıza göre onu sen bile tahmin edersin . Cocuklarim da ben tahmin etmiştim
Busraaydiiin1 Lgel kıza yada erkeğe benziyor ne ya 😄 zaten ya kız olacak ya erkek o nasıl Bi doktormus öyle 😄 bence direk değiştir sacma sapan konuşmuş
ErdoganGamze Busraaydiiin1 Doktor kıza yada erkeğe benziyor dememiş zaten. 😊 Kıza veya erkeğe benziyor derken neye göre diyor bunu dmeek istemiş. Cinsiyet belirtirken neye göre söylüyor yani. Anlatabildim mi 😊