Roses Kizlar 13 haftaligiz daha kimse bilmiyor söylemeye korkuyorum nazar değer diye ne zaman söylemeliyim sizce
Knt5656 Roses benim ki de senin ki gibi oldu canım ikinci de 4 aylık olana kadar kimseye demedim valla
Cemos Bukadar beklemissin canm cinsiyetini ogreninceye kadar da bekliyeblirsin 😊😊 bende cok inanrm nazara
Roses Cemos ilk hamileligim de erken söyledim kürtaj oldum nazardan çok korkuyorum şimdi napcam bilmiyorum
Roses Donekalann canım bilmiyorum ilk hamileligim de hemen söyledim nazar ettin gözün değdi falan dediler kürtaj oldum bunda korkuyorum söylemeye
Zhlinn Canm duanı et Allâhın izniyle bişi olmaz.3 ayım bitince dicem bende,bol bol dua ediyorum,nazara çok inanıyorum ama Rabbim senin için iyi kötü kim ne düşünüyorsa bınlercesını ona versin. Rabbim senin yanında🙏💕
Roses Zhlinn aynen öyle cnm insan ister istemez korkuyor bende nazara aşırı inanıyorum rabbim bebislerimizı korusun
Masal Benimde adetime gore 4 haftalik hcg ve idrar teslerim de cikiyor gün gün artista oluyor ama kese gözükmedigi icin hic kimseye soylemedim en uygun zamanda ne zaman olur bende bilemiyorum...
Roses Masal bence kalp atimini falan baya duy büyüsün öyle de ben ilk hamileliğim de 5 haftalik söylemiştim kalp atiminida duymadik sonra bebek gelişmedi bi türlü herkes nazar değdi falan dedi sende hemen söyleme bence
Cemos Roses aynen canm taze ve heycanlı bir anneyim ilk cocugumu kaybedince 2 ay sonra hemen hamile kaldm bu seferkinde fazla heycanli fazla dikkatliym 😀😀😀
ebruligunler Canım baya olmuş maşallah yılbaşında söyle bence onlarda senin için dua ederler bende 8 haftalığım en yakınlarım biliyor sadece rabbim korusun evlatlarımızı 🤲🏻🌸
Roses ebruligunler amin inşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah söylemeyi düşünüyorum ama zamana karar veremedim