Serpiloral Saat 8 buçuk da doğuma alınıcam korku heyecan herşey var uyuyamadım dualarınızı eksik etmeyin lütfenn
Serpiloral Serpiloral DOĞUM ANI VE HAMİLELİKTE EDİLEN DUALAR KABUL OLURMUŞ 🙏🏼🙏🏼❤️ALLAHIM BÜTÜN SIKINTILARI OLAN İNSANLARİ KORUSUN HASTALARA ŞAFİ ADIYLA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH🤲🤲🤲
KaranAlpgeliyor Serpiloral canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah öncesi de sonrası da ferahlık rahatlık versin rabbim 🥰 bizede bol bol dua et ne olur
Deniz_moms Serpiloral bende 3 martta giricem doğuma sabah saat 8 de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu banada dua et 🤲🏻♥️
Skdlfm Serpiloral Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm gebelere çok güzel geçsin doğumun benim de bu Cuma doğumum bana da dua edersen sevinirim 🤲
Nejla1998 Kizlar fetal eko çekindim ve bebeğinizin kalbinde delik olabilir dendi bilgisi olan var mı çok korktum
Merveonay Serpiloral hiç korkma bebeğine kavuşacaksın 😍 ilk yürümeye kalktıktan sonra olabildiğince yürü çok yatma o zaman çabuk toparlarsın canım sağlıkla gelsin kuzucuğun ❤️