Gudulkader67 Nemregn banada kesin bisiy soylemiyor 18 mart gozukutor dogum tarihi son ana kadar bekliycekmi som andaki karar vericek sezeryanmi normalmi olcagini hicbi bilgim yok
Efsun16 Gudulkader67 sizinde bu kontrolde belli olur artık hayırısı ile sağ salim doğsunlar inşallah az kaldı
Gudulkader67 Efsun16 insallahh 🤩 rabbim hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Efsun16 mor_salkimli_sokak92 Evet doğru bu gittiğimde bir daha soracağım bakalım sıkıntı yoksa belki bekletir beni de biraz daha. Hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah kaderleri bahtları güzel olsun hepimizin çocuklarının . Siz de sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.
mor_salkimli_sokak92 Efsun16 amin amin aynen bir sıkıntı yoksa seninde rahatın yerindeyse 39. Haftaya kadar bekle inşallah
Efsun16 Beyzan738 Aminnnn inşallah sağlıklı sıhhatli kucaımıza alırız hepimiz sorunsuz bi şekilde doğumlarımız olur sonrası da rahat geçer.
Beyzan738 Efsun16 insallah canim benim insallah gun geçtikce iyice stresleniyorum korkuyorm ben ya nasil sakinlescem 🤷♀️🤦🏻♀️🐣
Efsun16 Estrella Aynen erken olursa zamanıgelmiş demektir Sağlıkla gelsinlerde inşallah sorunsuz bir şekilde . 2 nisanda iyi olmuş 1 nisan dediğiniz gibi olabilirdi .
Skdlfm Efsun16 Efsun16 Dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim tüm hamile kadınların yardımcısı olsun.
psychologist Efsun16 ben zorunlu sezeryen için gün almıştım 38+4 e sanırım sancım başladı hemen 37+6 da aldılar çok şükür sağlıklı 3360gr doğdu
Efsun16 psychologist Tahminden de erken olabiliyor zamanı gelince. Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Efsun16 Beyzan738 Benim 2. Olduğu halde ben de heycanlanıyorum bide bu sefer spinal olmıcak epidural olucak aradaki farkı da merak ediyorum açıkçası . Hayırlısı ile doğsunlar inşallah herşey yolunda gider.
Sinemmmmm58 Efsun16 benim ilki zorunlu oldu tam 38 de olmustu ama buna ne zaman gum verirler bilmiyorum 38 de dogdugu halde kalbi delikti 40.haftadaa kapandi
Beyzan738 Efsun16 doktor soruyor degilmi hangisini tercih ediyisun die devlettede soruyolardir sanirim🤷♀️herkez spinal olmuş bende ondan isticem 😁zTen korkyorm
Efsun16 Beyzan738 Bana sormadı çünkü epidural daha iyi sonrasında da kataterden ağrı kesici veriyoruz daha konforlu baş ağrısı da yapmıyor dedi ama insan bilmeyince endişeleniyor tabi.