Minikanne02 Kızlar 28 şubat 21:15 itibari ile bende kızıma kavuştum tabi benimki baya bi zor olduğu için sizleri korkutmamak adına yazmak istemiyorum ama elinden gelen varsa normal doğum yapsın o heyecan bambaşka ❤❤
Ezg Minikanne02 rabbim sag salim bir şekilde büyütmeyi nasip eylesin inşallah bende hastanede yatıyorum dua et olur mu suni sancı vericekler dünden beri sancım çok az geliyor üçüncü doğumum olucagi halde korkuyorum
Susamtanesi-1 Minikanne02 gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏sancın nasıl geldi öncesinden ishalin oldu mu ? Nişanın ne renk geldi
eezgitturk Minikanne02 öncelikle geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle büyütürsün bebişini inşallah 🙏 benim anlamadığım sezeryan mı oldu normal mi ? Kimse rahat doğurmuyor canım her doğum kendine zor şükürki atlatmışsın darısı bizlere inşallah ❤️
Minikanne02 Susamtanesi-1 cuma akşam nişanım geldi pazartesi sabah yoğun kahverengi akıntım geldi hastaneye gittim 3 cm açılma ile yatırdılar 5 saatte doğum yaptım
Minikanne02 Bebegimveben0666 suni sancı vermediler canım ilk doğumumdu sancılarım hafifti başta sonradan çoğaldı suyumu patlattılar doğum başladı