Ela000 Crescent01 ultrasonsa göre 2 hafta geriden geliyordu baş cevreside 4 hafta geriden geliyordu. 38+5 te doğum yaptım
Crescent01 Ela000 dogdugunda peki bebis ultrasondakiler dogru cikti mi? Bana da vucut 1 hafta geri bas 1 hafta ileri dedi basi icin genetiktir dedi.
gul06_ Crescent01 doktorunuzu dinleyin bence o ne diyorsa onu yapin tehlikeye atmayin ztn 3 gunden birsey olmaz bende 38+1 de dogum yapcam gonul isterdiki daha fazla dursun ama doktorum o kadar bekletemem dedi 😞😊
Onner Crescent01 böyle bir durumda devlet daha nasıl bekler anlamıyorum bu yönden ben de korkuyorum devlette dogum yapmaktan aslında, ama özel de cok pahalı fiyat istiyor o kadarı gercekten fazla bize göre. Inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz🥰
Crescent01 Onner ilk dogum olunca normale zorladilar maalesef acılma hic yoktu bebek kalp atisi 240 olmustu yinede doguma almadilar. Eve gonderdiler haftaya gel dediler.
Ela000 Crescent01 yok çok şükür normal bebekler gibi doğdu. Sadece kilosu biraz az doğdu 2800 gr 51cm