MerveEbru 12+5im folik asit kullanıyorum hala günde bi kere doktora gitmeden bırakıp bırakmama konusunda kararsızım 4 martta doktor muayenem var napmalıyım? Siz n’aptınız bu durumda kalanlar? Kullanmamın veya bırakmamın bi zararı olur mı ?
Renasumut MerveEbru ben 16.haftama kadar kullanmıstım bi sorun olmamıstı o haftadan sonra doktorum baska ilaçlar vermişti
Seda5892 MerveEbru 12. Haftada bıraktım bu hamileliğimde oğlumda da doktorum elinde kalanları bitir öyle bırak demişti oda 13. Haftada bitmişti ilacım
benimmdunyamm MerveEbru bitene kadar kullanacaksın bir daha yazmicak zaten bana bitene kadar kullan dedi 13+1 de bitti bu sabah demir ilacına baslicam
SunnyG Yav neden herkes 12. Haftada bırakmak zorunda olduğunu sanıyor anlamıyorum. Hamile olmayan insanların da gerekli durumlarda kullandığı bi ilaç bu. 21. Haftadayım ve hala kullanıyorum. Hatta doğuma kadar kullanacağım.
MerveEbru SunnyG fazla folik asit kullanımı otizime sebep olur belli 3 ay sonunda bebeğin folik asit kullanımı azaltılmalıdır.
SunnyG MerveEbru bakın fazla diyorsunuz zaten. Günlük alınabilecek miktar belli. Onun üzeri zararlı olabilir. 12. Haftadan sonra folik asit kullanmak zararlıdır diyemeyiz.