Eda_Esen Uyanık ve bilgili olan varsa bakabilir mi biraz önce uykumdan bi sıcaklık ile uyandım çok değil ama yarım çay bardağı kadar su gelmiş üstümü ıslatmış normal akıtıntılardan farklı bildiğimiz suydu eşim evde yok çok telaşlandım 29. Haftadayım
Busra2013 Eda_Esen yani cnm uykuda gelmis idrar olmadigina gore sudur haftan kucuk bence doktora haber et
Bebekisi Eda_Esen aynı haftada aynı şekilde bende akıntıyı yaşadım çok telaşlanma eşin geldiğinde doktora gidin ve çocuğun suyunu kontrol etmelerini iste. Birşey olduğunu zannetmiyorum içini ferah tut 🤲🏻
Meryemada Eda_Esen bende aynı postu açacaktım saat 12den beri tuvaletten çıkamıyorum bildiğimiz su berrak kokusuz 🥺36: haftalık
Meryemada Bebekisi size ne dedi doktor bana ıslaklık var dedi eve gönderdi ıslaklık ne demek bilgisi olan yazarsa sevinirim
Eda_Esen Bebekisi haftam küçük beni o telaşlandırıyor bekliyorum sabah bi acile gidelim inşallah normal bi akıntıdır…
Eda_Esen Meryemada Ben uyurken bi anda geldi uykudan uyandım şimdiye kadar adet dönemimde dahil hiç böyle bi akıntı sıcaklık ile uykudan uyanmamıştım bi telaş almadı değil dua edip sabahı bekliyorum hayırlısı ile eşim bi gelsin de gidelim bakalım normal bi akıntıdır inşallah haftamda 29 daha 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bebekisi Eda_Esen biliyorum bende biraz daha sabır etmesi için kızımla kavga ediyordum çok şükür yata yata bu haftaları da gördüm. Okudum kontrole gitmişsin çok şükür birşey yokmuş. Olabiliyor böyle şeyler bende 1-2 gün geç gitmek zorunda kalmıştım eşim çalıştığı için aynı azarı bende işittim 🤭
Eda_Esen zeynnn5441 su çünkü üstüne su dökülür ıslaklık verir ya öyle normal de akıntım da olur öyle değil bi kıvamı yok rengi yok sadece ıslaklık var
Mercan28 Eda_Esen bende 21.haftamdayım aynı dediğin gibi ara ara çamaşırım ıslanıyor ama bebeğin suyu normal o tarz akıntılar olması normalmiş rahim genişlediği için vs gittin mi doktora ne dediler
Eda_Esen Eminekzr evet eşim geliyor gideceğim hastaneye ama idrar olmadığına eminim hani adet oluruz ayakta bi iken gelen akıntının sıcaklığını hissederiz bir şey aktığını öyle bi hisle uyandım…
Eda_Esen Mercan28 yok canm eşim yolda geliyor gideceğim kaç gündür bebek kendini topluyor arada karnım sert oluyor bide gece öyle uyandıktan sonra bi iki adet sancısı gibi ağrım oldu içim rahat etsin hazırlanıp çıkacağım…
Mercan28 Eda_Esen aynen aksatma ama korkmada bana hep oluyor normaldir stres yapma doktordan çıkınca bizede haber ver merak ettim
Eda_Esen Mercan28 Doktor baya baktı kit falan da koydu nta de çekti çok şükür bi sorun yok ama ne olursa olsun 02.30 da gelmiş sabah kaç olmuş öyle geliyorsun diye de bir sürü azar işittim …