g4mze Selam kızlar çok hareketli bir oğlum var. 25 haftalığız. Bebeğim sürekli alt kısma tekme atıyor normal tekmelerinden ziyade bu biraz acıtıyor canımı. Neden yapıyor onu erken doğumla bir alakası var mı ?
Imasleeper g4mze pozisyonu öyledir benim başından beridir öyle ve hala değişmedi öyle zor ki aşağıda olması 😮💨
Zynp44 g4mze banada genel de rahime vurduğunu hissediyorum cidden acıtıyor resmen vajinaya vuruyor 30+1 deyim
elifinilki27 g4mze Deminden beri sohbet ediyoruz oğluşumla aşağıyı tekmeliyor benimkide arada diyorum oğlum sen ne istiyorsun benden tekrar tekmeliyor 😂😂
g4mze MerveEbru ilk hamileliğim cidden neden okadar vuruyor acaba çıkmak mı istiyor diye düşündüm bende
Mrvnehir208 g4mze benimki de öyle hatta bazen afedersin rahim içine doğru agri yapiyo tekmesi ama gayet normal benim önceki iki gebeliğim de öyleydi çocuklarım buda öyle
Sarikan93 g4mze 28 haftalığım bebeğimin hareketlerini hissettiğim günden beri genel olarak hep aşağıda hissediyorum tekmelerini Rabbim hareketsizliğini göstermesin bazen hareket etmeyince uzun süre tribe giriyorum ama altta hissettiğim tekmelerde çok rahatsız edici olabiliyor özellikle idrarım varken oluyor bide bu tekmelemeler 🤦🏻♀️🥰