sevgitekes Busrabaksii demi ya bende çok seviyorum 1 kürtaj 1 sezaryenım var insanı hiç korkutmayan testler için zorlamayan bir doktor tek huyu sezaryen yanlısı hiç o doktorda normal doğuran duymadım ne zaman gitsem sezaryen günü alıyorlar
EdSusam Medical parkı düşünüyorum ben ama henüz oraya almadım takibimi. Ücretsiz takipteyim şuanda doğuma yakın doğum yapacağım hastaneyi seçeceğim
Busrabaksii sevgitekes ben de büyük ihtimalle sezaryen olcam ama bana hiç bir şey demedi onla ilgili. Perinatologda baktı suyum az o yüzden normal doğum ve sancı bekleyecek zamanım yok maalesef. Salı günü son günüm ve gel suni deneyelim olmazsa zaten mecburi Sezaryen dedi şaşırdım şuan sezaryen yanlısı olmasına
BaLevLat34 mkaragoz Duygu hastanesi yeşim hanım a gidiyorum Sezeryan 5000 Normal 4,500 dü galiba Muayene ücretleri 185 tl
Menbes34 Gorkem97 doktorunuz doğomunuza merhaba girecek mi bende doktor arayışındayım başarı hastanesi evime çok yakın doktor hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim 💐
Bsrrsb2131 Gorkeminannesi kararını değiştirmek gibi olmasın ama cem hoca benim kalbi Atan bebeğimi görmedi haftaya gel bakalım dedi 1 saat geçmeden başka doktor görmüştü şimdi 20 haftaya geldik.Başka bi hastaneden geldiğini ve çok iyi olmadığını duydum .
Gorkeminannesi Bsrrsb2131 tek prof o oldugu icin dusunuyodum onu yorumlarıni da iyi gordum ama henüz hic gitmedim bi kere muayene olmam lazım tam karar vermem için cunku doktor hasta iletişim ve elektriği onemli benim icin ilk gebeligimde 4. Doktorda dogum yaptim 🤭 siz yasemin tontuşa mi gidiyosunuz
Bsrrsb2131 mkaragoz medikal park doğum 7500 sezeryan 8500 galiba Yasemin tontuş çok tatlı ve iyi biri
Bsrrsb2131 Gorkeminannesi ben hastanede Yasemin hanıma gidiyorum ilaç yazdırmak için normalde muayenesi olan doktora gidiyorum Burak Özköse ‘ye gidiyorum
bulutileannesi Kızlar Bilge Hastanesi Oğuz Güler’i çok öneren var bende bu hafta gidicem muayene için bakalım dedikleri gibi mi o hastanede ve doktora gidenler var mı aranızda fiyatlar falan nasıl acaba
Bsrrsb2131 bulutileannesi bilge hastanesinde serdar bey var müthiş bi doktor ilgili eşim hastaneyi beğenmiyor ama doktor sanki acıbademin doktoru ilgili saygılı
mkaragoz bulutileannesi bulutileannesi benim ablam oğuz beyde yaptı doğumunu seneler önce cok memnundu bilgede serdar bey var bi kaç kere onada gittim oda cok iyi bilginiz olsun
Kubratikis37 bulutileannesi ben o hastanede çalıştım gerçekten kendisi de sekreteri Nurcan hanım da çok çok iyiler :)
bulutileannesi mkaragoz gittim Oğuz bey gerçekten aydınlatıcı ve pozitif birisi Serdar beyi de çok öven var evet ablanız nasıl doğum yaptı acaba Hangi doktor daha normal doğum yanlısı
bulutileannesi Kubratikis37 Evet Oğuz beyi çok beğendik eşimle Serdar beyi de çok öven var denesek mi bir de onu bilemedim yoksa Oğuz beyle mi devam etsek önerileriniz neler açıkçası benim için önemli :)