Beybisininannesi Yavaş yavaş sona doğru… Bebişim kımıl kımıl hiç yerinde durmuyor Bugün ara ara bel ve kasık sancılarım da oldu Sizde durum nedir?
1Prens_annesiii Beybisininannesi maşallh 🤲 bizde 35 olduk ama benimki sürekli poposunu dayıyor doktorum öyle demişti 🙈
Naber81 Beybisininannesi biz de 12 itibariyle 36 olduk heyecan dorukta Allah hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tüm annelere ve bebeklere. Ben de zorlanıyorum ağrı sızı oluyor bebek döndü mü haberim yok sizin durum nedir 😍
Yasecer Beybisininannesi Mahşallah hepsine bizimkide popo çıkartıyor geçen hafta dönmüşti ara ara kasılmalar ve adet sancısı gibi sancılar oluyor kızlar şey sorucam size demin wc ye girdim silince peçeteye çok ufak kan gördüm normalmidir bu başka bi ağrım sızım yok ama çok küçüktü kan
Pptya Beybisininannesi bizde 00:00 itibari ile 36 olduuk🥰 planlı sezaryan olup gün alan var mı acaba yarın Dr kontrolumz var gün versin istiyorum artık 🙈
Beybisininannesi 1Prens_annesiii benimki de çıkarıyor poposunu 🙈 arada yükseltiyor. Ama özellikle ayaklarını çok oynatıyor canım da yanıyor artık Sert tekmeler oluyor 🙈
1Prens_annesiii Beybisininannesi oy maşallah ya minikler çok yaramaz çok şükür varlığını hissettiriyolar can yakıyorlar ama olsun 🙈😍😍 benmki biraz babaya düşkün sanırım bu aralar gece ben uyurken hep babasıyla oynuyormuş kıskanıyorum artık ya geldiğinde de öyle olursa diye 😬🤭
Beybisininannesi Naber81 benimki bayadir döndük pozisyonda Doktorum en rahat doğum pozisyonunda olduğunu söylüyor Heyecanla bekliyorum bende günü gelsin de sağlıkla kavuşalım diye 👶🏻☺️
Beybisininannesi 1Prens_annesiii anlıyorlar babayı Benimki de seslendiğinde hemen içerden kıpırtı veriyor ona tepki olarak 💙💙
Beybisininannesi Yasecer takip etmende fayda var Açık renk iç çamaşırı giy ya da günlük pedle takip et bakalım
Yasecer Naber81 evet taktım şimdi sezeryan demişti doktor çarşamba gün vericekti ama ilk ya bilmiyoruz ki şimdi erken sancı gelirse normal mi olur yine sezeryanlemi alırlar
Beybisininannesi Pptya neye göre planlı sezeryana karar veriyor ki doktor? Bana hiç birşey demiyor doktorum.. 🤷🏻♀️ Doğuma daha 3-4haftamız var diyor sadece Nst bile çekmiyor 😅
Pptya Beybisininannesi daha önce geçirdiğim bir operasyondan dolayı ben istedim planlı sezaryan Dr umla karar verdk 😌 nst de 33 haftadan sonra her muaynede yapılması lazım aslında
Mucizem_211 Beybisininannesi 36+1 haftalık olduk şükürler olsun 17 mart sezeryan günü aldık kasılmalar vajina kemiği çok ağrıyor hayırlısıyla bu 2 haftamızıda bitirsek tmmdır