Yldzalra moom222 bende sabah aç karnına içiyorum 1 saat 1.30 saat sonra kahvlti ypıyorum süt ürünleri tuketmiyem
Yldzalra mercimeginannesiiii canm eczacının üzerine yazdı sabah aç karnına içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum
Yldzalra Summer16 konuştun cnm bana dediği aile hekimine femarat yasdirabilirsin dedi bakıyorum onunda yan etkisi çok bakalım napcm bilmiyrm
Yldzalra bluees1207 canm bebeğe zarar verirse diye korkumdan bırakıyorum zarar vermiceni bilsem kussam icerim
Yldzalra bluees1207 hormonlu kuzum hersek eskiden doğaldır bursunu kimyasal maruz kalıyoruz çok eskisi gibi değil ki hersey
Deletedmom622772 mercimeginannesiiii ay üstünde kahvaltıdan 1 saat once yazdıgı icin 1 saat ac bekliyordum bende böyle iceyim
Yldzalra moom222 öyle deneyelim balam olmazsa tok karnına içine olamazda demir emilimi az oluyor diyorlar bilmiyorum bakalım denilen artık olmazsa hap değiştirmez bulmaz Bi yolunu
Betbetbet Yldzalra ben ağrı ve bulantı problemini ilacı gece içerek çözdüm. Gece yatmadan önce iciyorum sabah uyandıgımda bir sıkıntı yaşamıyorum. Sabahları ictigimde karnıma kramplar giriyordu bazı günler ama tabi siz yinede doktorunuza durumu bildirin