Prensesannesii Bnm eşim hep erkek istedi ama ben suanda 7 aylık kız bebege hamileyim sadece ilk cocuk kız olmasın diyordu bana yoksa kızlarıda seviyor zihniyeti oyle yapıcagına bişey olmadı. Sorum şuki eşimin kuzenininde karısı hamile ve eşim onları kıskanıyor du erkekmi olucak diye ben sırf bu yüzden her gece inşallah kızı olur diye dua ettim günahmı sizce? Art niyetle degil ama saglıklı sıhhatli bir kızı olsun allahım dedim. Ve kızı oluyormuş 14 haftalık sizce günahmı?
Ekimucizesi Prensesannesii günah değilse de hoş değil insanların yaşamına müdahale gibi.ben de eltimden şüpheleniyorum mesela.iki kız var çok erkek istemiş olmamış.benim oğlum olursa ayvayı yedik.veliaht oluyor olursa.benim için hiç farketmez ama kesin eltim dualar editordur oğlum olmasın diye.günah olmasa bile hasetlik
1PrensAnnesi Prensesannesii yok cnm ya ne günahı 💕 hangimizde yokki aZıcık bencillik fesatlık olacağı varmış olmuş allahın takdiri 🙏🏻 Takılma sen bu fikre
Alinmavi Prensesannesii sanki cahiliye devrinde yasiyoruz vallahi o devirleri arar olduk bu nasil zihniyet erkek olsa ne kiz olsa ne esinin kani mavi mi hayirdir nedir bu soy devami aski soy erkekten.devam eder diye kim demis.ne.onemi var ayrica hayirli ve saglikli evlaar yetissin yeter ki insanligin buna ihtiyaci var yoksa kocalarin soyu dunyanin unrunda degil 3 kusak sonra isimleriniz.bile bilinmicek. Sizin kalbinize de fesatlik dusurmus sebep olmus insanoglu bu sekilde muamele gorurse aklina yuregine boyle seyler dusebilir bence siz oyle bir insan olsaniz zaten su an.bu pismanligi yasamazsiniz. Size bunu dusunduren bu kor zihniyet uzulmeyin ama tabiki olmasi gereken dileklerinizi kendinize saklamaniz baskalari icin sadece hayirlisini dilemenizdir. Gunah olacagini sanmiyorum bence vicdaninizdir en buyuk yargic zaten pisman olmussunuz. Enerjinizi bunun icin sondurmeyin artik bebisinize kanalize olun 👍
ebrucan Prensesannesii kıskançlık iyi bişey değil keşke eşinizin bu huyunu terketmesi için dua etseydiniz daha iyi olurdu Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏 bana göre doğru değil böyle bişey
deletedmom11 Bence günah ya başkaLarının beLki istemeyeceği bişey için kendi istediğine dua etmek hoş değiL tabiki senin duanLar oLmuştur diye bişi yok ama oLsun yinede kendi mutluluğun için başkaLarının hayatına müdahele eder gibi dua etmek güzeL olmamış sen namaz kıL tövbe et kızma bana ama bazen böyle durumLarda insan ewLatLarıyla sınandığında daha çok acı çekiyo o yüzden bi daha doğursan oda kız oLsa vicdan azabı çekersin ona ettm bana çıktı diye o yüzden yani
deletedmom11 Prensesannesii Rabbim hiçbir pişmanlığa karşı ediLen tövbeyi geri çewirmezmiş yeterki eL aç pişman oL demiş inş ikinci bebekLeriniz erkek oLur sağLıkLa aLın kucağınıza bende kız oLsun diye diye öLcem 🙈 çıkan erkek çıkıyo 🙈 herkes tersini istiyo
deletedmom11 1PrensAnnesi fesatLık we benciLLiğin nesi normaL acaba tamam insanız beLki akLımızdan geçiriyoruz ama günah değiLmi bu biri sana yapsa senin hoşuna gidermi anLıyorum beLki bu hatunu rahatLatmaya çaLışıyosunuz ama günahıda normaL oLarak göstermek yerine en azından farkında warmış tövbe etmiş diye onayLamamız gerekmezmi gerçi herkesin kendi düşüncesi sadece söylemek istedim
1PrensAnnesi deletedmom11 yapılan şey oldukça normal çocuk ölsün sakat olsun vs. Bişi demişte benmi göremiyorum? Hayır böyle bi durum yok sadece kız dilemiş ki kız evlat hayırlıdır bu bilinen bişeydir (bu sebepten banada yapılsa önemsemezdim inan) ayrıca o kız dedi diyede kız olmadı bunu hepimiz bilecek anlayacak bilinçteyiz bence Kesinlikle kötü bişey söylememiş dilememiş sözümün arkasındayım gün içersinde veya genel olarak neler diliyor yapıyoruz allah bilir fesat ve bencillik karışmayan yürek göremiyorum kendimde dahil ayrıca samimiyetimle söyledim kendisini rahatlatmak için değil
Drngrkm Rahat ol senin duanla olmamıştır. Duayla olsaydı eğer bu işler, hergün 1.5 milyar müslüman israil helak olsun diye dua ediyor, ama adamlar hergün daha da güçleniyor.
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahhaa 😂😂 Benim annemden tut görümceme hatta nerdeyse her hamile olduğumu öğrenen herkes İnşallah oğlun olur diye dua ediyordu.. Sinirleniyordum kız istiyorum diye.. Kızım oluyor sonuçta.. Günah olsa annem dahi herkes o zaman benim günahıma mı girdi şimdi.. Sonuçta beddua edilmemiş herkes gönlünden geçen şekilde dua edebilir bence de
1PrensAnnesi [bilinmeyen] aynen öyle kimse mükemmel değil olamazda 👍🏻 Sonuç olarak bebeğin kötülüğüne tek kelime dilememiş sadece cinsiyet buda onun hormonları ve ruh halinden yapılmış bişey kim ne yaşıyo düşünüyo kimseler bilemez sadece kendi bilir bu sebepten yargılanacak mevzuda yok☺
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bilemedm ki bizmkilerde kız kız diye yedi beynimi🤣 Hiç günah olacağnı düşnmemiştm🤣
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok yavrum bende sanmıyorum ama tabi burdan da bilmediğimiz şey için fetva vermeyelim şimdi günaha girmeyelim 😂
Aysealty Ailelerde erkek bebeklere hala veliaht gözüyle bakılmasına gercekten sasırıyorm.kız da erkekte evlat.insanlar neler yasıyorlar bebeklerini kaybedenler yıllarca ugrasıp cocuk sahibi olamayanlar ya da olup sakat hasta olanlar her gün iyileşssin diye dua edenler vs.. Allah öncelikle sağlık versin saglıkla dogup saglıkla büyütmek nasip olsun herkese benim kızım olucak her iki tarafta cıldırıyor sevinçten erkekte olsa sevinirlerdi önemli olan saglıklı bir bebek haberi🙏İnş bu zihniyetlerde bunu anlar biz görür müyüz bilmem..
GokceHasan Vijdan duyman seni bu surecte kotu etkiler canim.hamilesin bir de en hassas donemlerin.Kiskanclik duymasi esinin seni etkilemesi cok dogal.Ama bunun sucunu kendinde arama.Bence o erkek istedigini dile getirdiginde cinsiyet babadan gelir benim elimde olan bir sey degil Allah ne verdiyse o.Ne sagliksiz dogan cocuklar ne hayirsiz olan erkek evlatlari var.Onemli olann saglikli hayirli evlatlarimizin olmasi.Benim 2ci kizim olacak.Ve inan bana inanilmaz mutluyum kizim olacagi icin.Daha cinsiyetini bilmeden kiz olsun diye dua ediyordum.Kiz evladi cok baska bunu yasayinca anlarsin zaten.Baba icin bile cok baska oluyorlar.Sen sadece esinin dusuncelerinin dogru yonelmesi icin dua et.Bu kiskancligi duyan yarin erkek cocugunuz oldugunda kiziyla ayrim yapacak duruma bile getiricektir cunki onu.
humaninannesi61 Kendin için istediğini bir başkası için istemediğin sürece tam iman etmiş olmazsın diye hadis-i Şerif var. Neden Allahım ona sağlıklı erkek evlat ver ama bana da ver diye dua etmiyor madem ? Benim kızım var onun da kızı olsun o da kendini kötü hissetsin benim yaşadığımı yaşasın demek gibi bir şey bu. Valla ben her insanın kalbinde fesatlık kıskançlık olduğunu sanmıyorum en azından bende yok elhamdulillah. Allah bana bir versin başkasına iki , yeterki bana bir versin. Bu normal bir şey değil. Tövbe etmiş çünkü yaptığının kötü bir şey olduğunu farkında. Allah herkesin kalbine göre verir unutmayın...✌🏻
Zhlinn Canım onun kız çocuğu olacakmış olmuş, Rabbim bilir, tabiki keşke demeseydin ama insan hangi gafletlere düşmüyor ki, büyük bişi yapmamışsın tovbe etmişsin,hayırlı evlat versin inşallah.. 🙏💕
Yasminn Prensesannesii duan bukadar kabul olsaydi senin ki erkek olurdu belki senin icin de onlar icin de hayırlısı kız evlatmış bunu Allahtan başka kimse bilemez sen içini ferah tut kötü bi niyetin yok ona bakarsan bizim de uzun zaman çocuğumuz olmadı en yakın arkadaşım hamileydi sürekli beraberdik eşim hep özenerek bakıyordu doğumu yaklaştıkça bende çocukları doğmadan hamile kalayım o bebeği gördüğümüzde eşim iyice kötü olmasın kucağına alırken diye dua ettim arkadaşıma hasetimden mi hayır tabiki Allah herşeyin hayırlı zamanını bilir sizin icin de hangisi hayırlıysa onu vermiştir emin ol ve rahat ol
Prensesannesii Yasminn içime en dokunan yorum bu oldu 🙏allah razı olsun kötüsün diyende olabilir ama gönüldekileri allah bilir belkide oldugum durum beni bu duaya sürükledi ama ben kötü niyetle etmedim yada hiç erkek cocuk nasip etmesin allah demiyorum mesela