sumelegi Fatmaclk96 olanları forumda duydum canım. Eğer düzensiz olduğunu düşünüyorsan ve bebek istiyorsan ovulasyon testini öneriyorlar. Takip amaçlı. Ama hiç kafaya takmayıp gün aşırı ilişkiye girerseniz daha iyi olur. Herşeyin başı stres çünkü:)
minnosbirkiz Fatmaclk96 evet canım oluyor ayın 16sı reglim bitti, 18-19 yumurtlama başladı 20si yumurtam çatladı, günlerini değerlendir gerisi Allaha kalmış 🤲🏻🥰
Fatmaclk96 sumelegi Kesinlikle öyle stresten olmuyormuş sırf hayırlısı olsun inşallah daha ikinci denememiz bu sıralar işte 6 aylık evliyiz yeni düşündük bebiş ☺️
Fatmaclk96 minnosbirkiz Aynen kuzum değerlendiriyoruz inşallah hayırlısı olur karnımda bi kramp hafif bi sancı var adet olucakmışım gibi
minnosbirkiz Fatmaclk96 Amiinn canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın 🤲🏻 Yumurtlama dönemine girmişsin ondan olabilir bu kramplar 🥰
Limonzeytin Fatmaclk96 Olabilir herkesin yumrtlama günü farklıdır ve heray aynı gün olmaz hayrlısı olsn 😊
duriskonunannesi Fatmaclk96 geçen ay adetimin 4. Gününde doktora gittim adet kanaması azlığından dolayı doktor yumurtlama var sıvı var dedi normalden fazla demekki adet zamanı olabiliyor zaten ben de çok saçma sapan yumurtluyorum 😬