ada58 Emisse geç döllenme olunca geç yükseliyor diyorlar ama bence düşük bi ihtimal zaten 1.20 gebelik yok demek, gebeliği çok isteyip stres yaptıysan ondan da gecikebilir. hayırlısı olsun senin için 🙏🏻
Annesininportakali53 mrkr 3 ay önce öğrendim zaten 3 aylik hamileyim şuan kuzum😄 adete 6 gün kala ilk kaset testle kopkoyu çift çizgi gördüm sonra direk kan verdim 1979 çıktı
Ardakumsal ada58 ne zamana Kadr 1.20 iydii sonrasında mı yükseldi yükseldiyse Kac gün sonra Yükselme oldu Bilgi verirmisinzzz
ada58 Ardakumsal adet günüme 13 gün kala 1.2 11 gün kala 2.61 di ve her günaşırı katlanarak arttı adet günüme kadar. yani benim değerlerim adet günümden 11 gün önce yükselmeye başlamıştı.adetim 4 gün geçtiğinde 9800 lerdeydi beta hcg değerim. sizin durumdan farklı gelişmiş gördüğüm kadarıyla
Hilallalal Rabia9522 öncesinde kan vermiş miydiniz benimde 5 gün geçti 1 gün geçince kan verdim negatif acaba yükselir mi merak ediyorum
Ardakumsal ada58 evet 7 gün önce verdim 2,39 du test yaptm silik çıktı umutlandm Kan verdım tekrardan 2,39 cktı ne yükselmks ne düşmüş hicbirsey anlamadım
Bebetooooooooooo Adetime 1 haftadan az bi süre varken öğrendim değer de 13730 falandı .4 haftalık hamileydim şuan 10 hafta olduk . Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🥰
ada58 Bebetooooooooooo ikiz gebelik mi ne kadar yüksek bir değermiş adetten önce. benim değerlerden de şüphelenmiştik
Annesininkurabiyesi mrkr ben adet olmayı beklediğimde 12 Ekimdi ama 17 Ekime kadar olmadım. Sonra eczanede satılan testlerden aldım çift çizgiyi gördüm direkt. Sonra ertesi günde kan verdim özelde ve sonuç 847 Hcg ile gebelik çıktı☺️
ada58 Ardakumsal ben doktoruma değerlerin anlamını sormuştum 0-5 arası gebelik yok 5-100 arası gebelik şüphesi 100 ün üzerini kesin gebelik diyebiliriz demişti ve şöyle iki defa ölçtürmüşsünüz aynı kalmaması gerekirdi, her ölçtürmede yükselmesi gerekli.
Zeynepk27 mrkr adetim 7 gün geçti evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı akşamına kan verdim 231 çıktı öyle öğrendim ama hiç beklemiş ben teste çıkacağını hep adettim geçiyordu düzenlilik vardı ondan bu kadar bekledim
Ardakumsal ada58 bende ona anlam Veremedim Yükselmemsi Beni Cok şaşaırtıı yada düşmemesi bu durumu yaşayan varmıdır acabaa
T1996 mrkr son adetimi 18 eylülde oldum 19 ekim sabah 9da kan verdim 1871 çıktı hiç ihtimal vermiyordum çünkü iki aylık evliydim ve korunuyorduk ama adetim asla gecikmez o yüzden direk kan verdim hayatımın en güzel şokunu yaşadım şimdi 34+0ız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻