mrkr Suleermz hayırlı olsun canım 🥳 ben de 4 gün kala test verdim 0.90 çıktı . Hiç ihtimal yok dimi benim 😐
Suleermz mrkr canım onun netleşmesi için adetin geçmesi gerekiyor benim de kimyasal da olabilir diyip 3 gün sonra tekrar vermiştim bekle biraz daha inşallah rabbim gönlüne göre versin🌸
Bendiyebiri mrkr benim adetim 3 yada 4 gün geçikmişti. Antibiyotik kullanacaktım idrar yollarımdan o yüzden bi şüphelenmiştim. O zaman 800 küsür bişey çıkmıştı galiba 2 buçuk haftalık demişti doktor😊
burcin24 Burcukose devlete gittim bugün yapmadı yarın özele gidicem bakalım orda yaptırıcam belki söylerler 😊
MariaTheresia _Zubeyde_ _Zubeyde_ doktorda öğrendim zaten beta hcg değerimi daha sonraki ölçüm 930-1965 idi son seviyede keseyi gördük. Fakat doktorum henüz haftasını söylemedi. Ayın 8’inde tekrar gideceğim o zaman söyleyecekmiş :) ama muhtemelen 4 hafta 3 günlük falan
Renginveannesi_ Hamra58 evet hemen gördük kalp atışı çok net duyulmuyordu Dr 1 hafta sonra çağırdı ve ozmn çok şükür tam net duyduk 🤲🏻🌹
Kb_plt Betul_94 ben adetimden yaklaşık iki hafta önce yaptırdım ilk kan testimi çubuk testlerinin hepsi negatif çıktı kanda netleşince hamile olduğum bir daha test yaptırmadım.
Ays_cskn mrkr adet tarihim hatirlamiyorum,duzensiz olurdum zaten tek bir kez beta bakildi 1042 cikti bir hafta sonra kese gorundu bugunde bebis ve kalp atisi gorundu sukur suan 8+1 iz❤
Rab prettywoman01 karından mı gördü 4 haftalık.bende son adet tarihime göre cuma 4+5 olacağım sizce gözükür mü cuma gideceğim doktora