mrkr Kızlar gebeliğinizi ilk ne zaman öğrendiniz, adetimize kaç gün varken öğrendiniz , ve ilk öğrendiğinizde değersiniz kaçtı 💜
busefdnc Ben daha içime düştüğü an yakaladım bebişimi 5 küsürlerdi 😍 şuan artık baya geçti tekrar bakmadık 10 haftalık
ada58 benm 1.2 den yukarı hiç çıkmadı ilk yükseldiği günü farkettim 2.62 ile 11 gün vardı adet günüme. 9 gün kala 13.95 oldu.adet günümde de 2035 olmuştu değerim
Ardakumsal ada58 ne zamana Kadr 1.20 iydii sonrasında mı yükseldi yükseldiyse Kac gün sonra Yükselme oldu Bilgi verirmisinzzz
aysegulpkr Adet gününden bir gün önce test yaptım pozitif di . Ertesi gün gidip kan verdim 1500 küsürlerde çıkmıştı . Göğüs ağrısından dolayı şüphelenip yapmıştım ilk gebeliğim de de aynı acıyı çektim 😂
Mehgiz İlk gebelikte adete 1 gün varken 82 idi. İkincide adete 2 gün kala yaptırdım 32 idi şuan 20 haftalığız çok şükür
Eda14momyy- mrkr adetimden 1 gün sonra kan testinde 180 çıktı ilk belirti burun tıkanıklığı ve çabuk yorulma belirtilerini yaşadım
hemsiree mrkr reglime kaç gün vardı bilmiyorum polikistik olduğum için epey düzensizdi ama ilk kan testimde 19,8 çıkmıştı değerim
Mrv135 mrkr 4 gün kala öğrendim 67′ ydi. Şuan 9+6 olduk. Allah anne baba olmak isteyen herkese bu duyguyu tattirsın inşallah 😍
CanselAydin Rabia9522 adet ağrılarınız var mıydı peki benim de gecikti 9 gün oldu test yaptım negatif çıktı kan vermedim
Hilallalal Rabia9522 öncesinde kan vermiş miydiniz benimde 5 gün geçti 1 gün geçince kan verdim negatif acaba yükselir mi merak ediyorum