Bsraermis8 Melaike2779 ilk doğumda bende bekledim öyle hemde ne bekleme 😁 40+4 te zar zor geldi 😁😁 umarım kızım 37 den sonra gelir 😁😁
Melaike2779 Bsraermis8 bebeğiniz erkek mıydı erkeler geç doğuyor diyorlar benimki de erkek bakalım Paşamız ne zaman gelicek 🥰❤️
Efsun16 Sezeryan olacak arkadaşlar hangi haftada doğum olacak ? Dr um istersen 39 u bekleriz hatta 39+2 dedi ama sonra 38+4 e karar verdik.Erken mi diye düşünüyorum 39 dolsamıydı bebeğin gelişimi daha mı iyi olurdu diye kafamda deli sorular ???
Fatime_gdl duygulu62 çok heyecanlıyım ve bir o kadarda korku karma karışık duygular içindeyim 37+3 son 19 gün kaldı hayırlısıyla
Ozlem2206 duygulu62 37.hafta heyecan falan yok bende sadece ağrılarım yüzünden biran önce doğsun istiyorum😣
DeryaSekban duygulu62 36+5 teyiz 1 hafta önden gidiyoruz. Yalancı sancılarım çok bunun yanında nişanım geldi. Fakt ne gelen var ne giden 😀 cumartesi çatı muayenem var. Çatı ile ilgili her hangi bir sorun çıkarsa sezeryan dönmeyi düşünüyorum.ama eğer çıkmazsa onun geleceği günü bekliyorum ama gelsin artık 😀 mide yanmalarım uykusuz gecelerim sancılarım hat safhada. Bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum artık.
Brfant22 duygulu62 35+5 ten selamlar eveet çok heyecanlıyız takvimde gece 00.00 dan sonra 1 Martı görünce Bi değişik oldum eşime gösteriyordum Mart geldi diye 😂 Günümüzü de almıştık 22 martta kısmetse doğumumuz 🥰hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla inşallah
Bendiyebiri TubaDMR4 ahahahha valla öyle Allah korusun ya gelmesinler şuan 😁 normal doğum bekliyorsun galiba sende. Artık bi yandan sende hazırla çok strese giricez yoksa🥶
TubaDMR4 Bendiyebiri yok sezaryen günü aldık ama doğum bu her an herşey olabilir😂 sağlıkla vakitlice gelsin bebişlerimiz inşallah🤲🏻🥰
Bendiyebiri TubaDMR4 yaaa ne güzel belli herşey ☺️ Öyle tabi ama inşallah güzel düşünelim öyle olmasın🙏🏻
bebekpoyraz cakuays normal bekliyordum ama çarşamba günü tekrar çatı muayenesi yapacak doktor çünkü biraz dar demişti kanala giremiyor dedi ona göre cuma günü sezeryan dedi :(