Gizmo90 duygulu62 doğum korkusu öyle çoktu ki beynim yok sayıyor 😂😂😂 hamile kaldığından beri hafızam çok kötü 😂
Son_Almila tugbaacng su gibi mi geçti valla sen neler çektiğimi bir de bana sor şarkısını kendime armağan ediyorum şuan 😂
tugbaacng Son_Almila 6 ay kustum aslında ben de neler neler çektim ama şuan 35. Haftada olduğumu düşününce yine de hızlı geçmiş gibi geliyor..😂
Durununannesi46 Nurmrv bennn 🙋🏻♀️ Sürekli adet sancısı gibi sancım var ve bebek çok toplanıp sertleşiyor nefesimi kesiyor 🤷🏻♀️ 36+2
Ipekgulll Nurmrv ben 34 deyim bu aralar bayağı adet sancısı gelip gelip gidiyo yalancı sancılarım çok erken başladı sanırım
Bendiyebiri Son_Almila hazırla hazırla ben çok pişmanım gerçekten bu kadar beklettiğini için eksiklerim kaldı birkaç bişey onları da aldığımda bitiyor inşallah. İnsan stres oluyor rahat uyuyamıyor
Nurmrv ikinciyegebe25 izlemek istemiyorum aslında ama elimde değil yani telelfonda kendimi videoda buluyorum
dilek6 duygulu62 yaaa evet Mart gelmiyor gibime gelmişti ki şükür geldi 35+5 ten selamlar sezeryan günümü aldım son 20 günüm kaldı 🥰
Pptya dilek6 yaaa sağlıkla gelsin🙏🥰 merak ediyorum yarın benimde kontrolüm var 36+0 olacağız Dr um biliyor planlı sezaryan gün verir mi acaba bana daa
dilek6 duygulu62 verir tabi bide ben devlet takipliyim Mart 8 de kontrol var o zaman daha önlem amaçlı bir sorun var mı faln diye 🥰
Bendiyebiri TubaDMR4 biz neye güveniyoruz acaba ne kadar eminiz erken gelmeyeceğinden😂😂 bendeinşallah 37 ye hazırlamış olurum ama pek umut yok sanki korkuyorum da 🤦🏻♀️