litfenama elifacarrr cinsel organı 12.haftada oluşuyor. Ancak ilk süreçte birbirine benzediği için bile yanılma payı yüksek oluyor. Netliği 16. haftaları bulabilir.
Snmckr elifacarrr çok erken bazıları 10. Haftada doktorum söyledi diyor ama cinsiyet zaten 12. Haftada oluşmaya başlıyor yanılma payı yüksek yani sanırım yüzde ellilik şanslarını kullanıyorlar 😐
Mylove elifacarrr Biraz önce biri yazmıştı bebek kesenin sağındaysa erkek soldaysa kız DİE ne kadar doğru 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
babygeldi Neden bu kadar acelecisiniz 8.haftada daha bebek minicik bişey 16.17. Haftaya kadar zaten doktorlar sadece tahmin yapıyor 16 da net öğrenirsiniz
Papatyalibebis babygeldi insanların merak edip heyecanlanması normal değil mi? Neden bu kadar sinirlendiniz
babygeldi Papatyalibebis hahshah sinirlendiğimi nerden çıkardınız bu kadar emin bi şekilde sinirlendiğimi soruyosunuz? hepimiz merak edip heyecanlanıyoruz ama herşeyin bi zamanı var sonuç olarak
suleesrky 12 de cinsiyet oluşuyor, 15 ten itibaren bebeğin pozisyonu müsaitse doktorlar cinsiyeti söylüyorlar. Ben 15. haftamda öğrenmiştim. 🌸
Papatyalibebis babygeldi cevabınız öyle geldi ☺️ Ayrıca ben 12. Haftada öğrendim 16 haftayı beklemek her zaman gerekmiyor ☺️
Semaan elifacarrr ben 15. Haftada gittim erkege benziyor ama erken dedi 16. Haftadan önce söylemiyor doktorlar niyeyse bazıları