moom222 rabiateke92 ilaç verilir cnm dozu ayarlanır yükselir 2.50nin altında olsun çok düşük olmasın yeter her ay düzenli kan ver baktır cnm korkma bnde 6 senedir kullanıyorum
AlmilaMomm rabiateke92 11 haftalık benimde 0.07 çıktı bugün doktorumla görüştük dahiliye randevu almamı istedi yarın dahiliye randevum var ilaç başlatılacak büyük ihtimalle bizede 🙏
Deniz_moms rabiateke92 benımde düşüktü canım 5 ay ilaç kullandım son aylarında düzElıyo zaten sıkıntı etme
Cerenturgay Benimde 0.50lerde çıktı T4um ilaç başladık tedirgin olmayin gebelikte sık rastlanan durumlar 3 haftada bir kontrol kan verip ilacın dozu ayarlanitoey bebeğiniz için bı sikinti oluşturmuyor doktorunuzun önerisine mutlaka uyun
rabiateke92 moom222 hamilelikte olan bir şey sandım ben aslında. Sonrasında da devam etti sanırım sizin 6 senedir ilaç alıyorum dediniz. Kalıcı bir tedavisi yok mu acaba?
moom222 rabiateke92 yok cnm maalesef hamilelikte düşük olunca öğrendim bnde maalesef devam diyorum gebelik düşündüğün sürece devam edeceksin gebeyiende dikkat edeceksin
Deletedmom547899 AlmilaMomm merhaba benimde 0.007 çıktı dahiliye 1 ay sonra gel tekrar bakalım dedi siz ne yaptınız ilaç verdi mi
papatya56 moom222 28 haftalıgım canım benımde 3.01 çıktı doktoruma göstermedim saglık ocağındaki doktor normal dedi normal mi sence canım
moom222 papatya56 cnm haftana göre normal yükseliş ama sen doktoruna danis yinede bana doktorum 2.50 nin altında olması daha sağlıklı dedi burda bı çok postta gördüm senin gb değeri çıkan haftası olan yükselmemesi için ilaca basladilar sen yinede doktoruna danış ama korkma bişey olmaz bide her ay düzenli baktiriyormusun baktirdigin halde yükseliyor mu yada ilk defa mi baktırdın ve m tüp bebek doktorum 2.50 altı olsun kontrolde kal demişti kendi kadın doğum doktorum sağlık ocağında verdiğim teste göre 2.80 çıkmıştı normal dedi ama sağlık ocağında beklyen kanlar yüksek çıkıyor halbu ki sağlık ocağında vermeden üç gün önce kan verdim ben tsh için 2.02 çıktı sağlık ocağındaki kere çok güvenme senin tahminim 2.50 altındadır
moom222 papatya56 Şaik ocağında değil özel hastanede. Ermeni tavsiye ederim cnm 2.02 cumartesi verdim pazartesi 2.82 çıktı ilacı kullandigim halde bn çok üstüne düşmedim cnku kanlar sağlık ocağında beklediği için yüksek çıkıyor 80 ml yüksek çıkmış düşün senin 3.01 seninde yüksek çıkmış tır büyük ihtimal beklediği için 2 lerde diye düşünüyorum seninde
papatya56 moom222 Gecen ay 3.45 çıktı sağlık ocağında baktırıyorum doktor normal dedi bu ay baktırdım 3.01 çıktı her ay baktırıyorum
moom222 papatya56 düşüşe geçmiş o zaman ilaç kullanmiyorsun demi ya senin ben tahmin ediyorum bnce düşük kan beklediğinden birzda yüksek ckiyor ,,senin haftan göre 4 un altında olması gerekiyormuş sadece ben yükselmesini diye kontrol de tutuyorum
papatya56 moom222 Bende oyle tahmin edıyorum saglık ocağında kanlar beklıyo ondan yuksek çıkmıs olabilir çünkü iki üç kere hastanede verdım 2.65 1.62 çıktı saglık ocağında verınce 3 çıkıyo
papatya56 moom222 Yok canım ilaç kullanmıyorum sen kaç haftalıksın canım saglık ocağındaki doktor yuksek değil dedi
moom222 papatya56 16 haftalık c m benmde 2.02 idi 25 gün önce şimdi 2.69 çıkmış doktorumla cuma günü gorusucem pazart Side dahiliyey gidicem sorun olur mu diye. Bu değerde
AlmilaMomm Deletedmom547899 ben bütün testleri yaptırdım düşük çıktı troitlerim 14. Haftaya girdiğinde doktor tekrar gel dedi testleri tekrarlıycaz dedi gebelikten böyle olduğunu düşünüyorum dedi şuanlık ilaç vs kullanmıyorm ultrasonda çekildim troitle ilgili bişey çıkmadı boğazımda
AlmilaMomm Deletedmom547899 Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçlarınız