Miiiii Kizlar İzmir’de devlet hastanesinde detayli ultrason yaptiranlar varmi ucretlimi.ve nasil sira aliniyo bilgisi olanlar lutfen yazabilirmi
Babydu Miiiii devlet hastaneleri yapmıyo malesef alsancakta yapan yerler var ama adını bilmiyorum ücretide 550 600 civarı arkadaşım yeni yaptırdı ordan biliyorum benim daha zamanım var o yüzden araştırmadan adını falan 🌸
Melisa-97 Miiiii Lotus Görüntüleme Merkezi Var Canım Konakta 500 Tl Gayet Güzel Gösteriyorlar Renkli Çok Memnun Kaldim, Tavsiye Ederim.
Cnsgkc Miiiii Canım ben özelde yaptırdım ama Ege üniversitesinde yapıyorlar diye duydum ama biraz erken almak lazımmış randevuyu sanırım. Bi konuş istersen
-ir3m Ama hiç bir şekilde CD ultrason görüntüsü vermiyorlar sadece rapor veriyorlar biz ekranı video fotoğraf çektik ona izin veriyorlar
Laleliiiiiiii İzmirde devlet hastanesi yapmıyor genelde devlet hastaneleri detaylı için alsancağa gönderiyor
Miiiii Cnsgkc dun doktor randevum vardi canim doktor sira bulamazsin imkansiz dedi bugun 18 haftalk olduk ozelde yaptiricam muhtemelen
nesenese Bende devlette yapılmıyor diye biliyorum. Konyrollere devlete gidiyorum ama ayrıntılı için doktorum ozele git dedi. Can hastanesinde perinatolojiye yaptirdim 800₺