BMelek defneveannesiii okudugum makalelerde ve yurt disindaki tanidiklarimdan hep duydum bizim turkiyede destekleyen ve ictigini duymadim kimsenin bence yoktur 😂
defneveannesiii Zehra9616 bir bardak meyvesuyuna 1 tatlı kaşığı koyup içiliyormuş. Doğumu başlatıyormuş açılmayı artırıyormuş.
defneveannesiii SelinHalistoprak yurtdışında doktorlar destekliyormuş türkiyede de bazı kadınlar denemiş olumlu sonuç almış
defneveannesiii BMelek bende araştırdım. Açılmayı artırıyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş burda biriside yazmıştı yorum kısmına hem içmiş meyvesuyuna katıp hemde aynı gün activatig labor hareketleri var onlaro yapmış 5 saatde doğurmuş sıkıntısız
Gmzeucr defneveannesiii bende burda gördüm bi kişi yazmıştı ama denemedim ama bende çok merak ediyorum acaba bi zararı varmıdır yapsak
defneveannesiii Gmzeucr bende çok merak ediyorum. 37. haftadayım şuan 38 de denemeyi düşünüyorum. Gerçekten denildiği gibi mi acaba. Eskiden de türk kadınları kullanıyormuş Eski ebeler içiriyormuş yağı
Gmzeucr defneveannesiii bende çok merak ediyorum aslında kesin bi zararı olmadığını bilsem hemen denerim ama işte tam anlamıyla bişide bilmiyorum ama burdaki arkadaş kendi doktor tavsiyesiyle galiba içmiş bülmiyorum ya inşallah öyledir biri yazarda bizde denerz 🥰