Demet2021 Haftalık bebek kiloları neler hanımlar gelişimler nasıl sizce süt kaşar peyniri ceviz vs tarzı şeyler kilo aldırır mı toksa genetik mi doğar bebekler
guneyinannesi19 Demet2021 ben neler yedim neler neler o kadar güzel beslendim ki sonuç bebek 2635 doğdu ben bende babası da minyon genetik çok etkili bence 😂😂
gldn065807 Demet2021 çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar oldu yanlız benim doktorum kendi hamileliginden bahsetti ben dünyayı yedim 2300 bebis doğdu dedi ki kendisi minyon tabiki yediklerimizin faydası vardır ama genetik bence
Merveb46 Genetik %70 bence bazen ne yapsanda kilo almaz bazende bişey yemesends düzgün aile iri olunca bebekte iri oluyor
Nesliihang Ablam 38+4 yarın doğumu var 9 ay boyunca full kustu hiçbişi yiyemedi 75 le hamile kaldı yarın 70 le sezeryan olcak hatta😂 ama bebek 3,5 kilo hiç öyle ceviz kaşar vs yiyemedide
Demet2021 Doğru aslında ilk gebeliğimde hiç bilmiyordum böyle kilo falan küçüktüm 4 e yakın doğdu şimdi ki gebeliğim de biraz taktım kilolu doğsun diye zayıf gibi şuan takınca olmuyor
Mirayinannesii Ben genetik olduğunu düşünmüyorum eşim de bende minyonuz ama doktorumuz minyon bebek beklemeyin dedi bize 39+3 olduk kilosu 4e yaklaşık:)
mucizegebelik6 Mirayinannesii canım o hafta oyle olması normal degil mi :) arkadaşım 37. Haftada doğurdu 4250 kilo 🤭😂
Demet2021 guneyinannesi19 hafi yaa öenmli olan sağlık tabiki bazen ne yaparsan yap olmuyor bende yapıyorum şuan ama olmuyor istediğim gibi
guneyinannesi19 Demet2021 sağlıklı olsun canım boşver doğunca alıyor kilo zaten bide ultrasonda da çok fark ediyor doktor bana 3 kilo civarı demişti bi doğdu kutu bebek gibi erkek bide minicik 😂