Molika sedaboz_ 32 haftaligim bu zaman a kadar karar vermemiştik 2 gündür yaman ismi hoşumuza gitmeye başlamıştı ki bir akrabamiz köpeğinin adını yaman koymuş 😔
Kasev Ay daha çok değişiyo zaten fikirler hiç acele etme içine ne siniyosa onda karar kıl en son. Biz eymen göktuğ yağız yiğit alp mete ve daha bi sürü isim düşündük en son baranda karar kıldık😄 değişmezse 25 haftalığız baran kuşla bakalım
Bahar1508 Kasev yanı yüzden hic kafana takma içime sinen isim olmadı baktım bulamıyorum kura cekicem aile arasında 😂😂😂
Aleynasvr Molika güldüm istemsizce canim😀😀 ne alakası var siz beğendiğiniz ismi koyun sonuçta yaman insan ismi onun yaptığı saçma sizin değil ki😀
Anne_bebek26 Aybars ayaz poyraz ismini çok seviyorum daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa düşündüğüm isimler bunlar 😊
Berru Kızımın adı BERRU SU,Oğlumun adı KERİM BERKE,şuan 32 haftalık gebeyim bunun adida ÖMER BATU olacak inşaallah..Kısaca BERRU, BERKE, BATU
Molika Aleynasvr gerçekten bende güldüm çok beğenmiştim ama şimdi herkes ayy o köpeklere konuluyor diyor isimden soğudum 32 haftada ancak bulmuştuk bakalım kalan zamanda nasıl buluruz 😏
GriMavi sedaboz_ ben 1 sene önce bir isim bulmuştum Hani erkek cocugum olursa koyarım dedim içimden Şükür erkek cinsiyeti O ismi koydum Şükür herkeste begendi