2cucukanasi Sumeyyeerdem bu bebeğinize bağlı oğlum atopik olduğu için normal bebek şampuanları kullanamadık bioderma atoderm kullanıyoruz kızıma johnsons baby aldım deneyip görücez
Sumeyyeerdem Bendiyebiri evet çok iyi ama bana fiyat olarak yüksek geliyor biraz altarnatif bişeyler o yüzden soruyorum
Bendiyebiri Sumeyyeerdem evet pahalıydı internetten indirimde 250 ye aldım set olarak pişik kremi bebek yağı ve şampuanı. Bakalım bi kullanalım duruma göre devam ederiz bizde🤷🏻♀️
2cucukanasi Sumeyyeerdem alın tabi ama büyük boy almayın bence deneme yapmak için küçük boylardan alın🤗
Sumeyyeerdem demiralpncr evet tanıdığım birisi Nıveanın bebek şampuanını baya araştırmış ve iyi olduğunu söylüyor
Larien13 Merhaba🙋🏻♀️ Ben de Siveno Köpük Şampuan aldım, bir yakınım kullanıyor ve çok memnun. İçerik olarak da sağlıklı olduğu yazıyor 🌸
Dilara95 Sumeyyeerdem konudan bagimsiz bu arada nerede oturuyonuz nerelisiniz boyle adi soyadi olan arkadasim vardi da
Yildizsrtl Sumeyyeerdem ilk 3 ay alerjik olabilir diye nivea ve sebamed aldım mustela maalesef çok zamlanmış herhangi bir sıkıntı yaşamazak devamında normal bebek şampuanına geçeriö diye düşünüyorum