papatya56 Kızlar sağlık ocağında tsh hormonuna felan baktım 3.01 çıktı sağlık ocağındaki doktor normal dedi doktoruma mesaj attım cevap vermedi daha yüksek mi
Edanur_Dilek papatya56 yüksek değil ama sınırda canım hamilelerde 2.5 olması gerekiyor benimde 3 küsürdü ilaç kullanıyorum .
Zeynepppdyg papatya56 gebelik dışında normal bir değer fakat gebelikte 2,5 altında olması istemiyor bnmde gebeliği öğrendiğimde 3,5 hemen ilaça başladık şuan 1,60 falan
Deryy papatya56 sennn trimster döneminle alakalı yani 2.trimesterde normal değerler 2.5 3.0 böyle die biliorum ilk tride dha düşük olmalı yükseklik durumu düşük erken doğum bebekte gelişim geriliği gibi ciddi sorunlar çıkarmış Böyle araştrmıştım epey zamanında
Mrvtdmr Edanur_Dilek ilaç kullanınca düzene girdi mi bende yeni başladım ilaç kullanmaya benimde değerlerim düşük olduğu için kullanıyorum
haticenisa Mrvtdmr benimde çok düşük 0.03 doktorym bana yüksek olmasındadansa düşük olması biraz daha iyi demişti. Dahiliye doktorum da bebekte özürlü veya zeka geriliği yapmaz dedi
Edanur_Dilek Mrvtdmr çok yüksek olmadığı için 25lik levotrin verdi doktor .Daha ölçüm yapılmadı herhalde doğuma kadar iccem 🤷🏻♀️
papatya56 Zeynepppdyg Ben gebelıgımı ogrendıgımde 2.60 çıkmıstı gerek yok dedi 28 haftalıgım doktoruma mesaj attım bakım ne dıcek
papatya56 Deryy 3 trımesterim canım 28 haftalıgım doktoruma mesaj attım bakım ne dıcek bende korktum biraz
Lavinia_35 papatya56 bende ilaç kullanmama rağmen Aralık ayında 2,5 olan tiroidim şuna 5,50 olmuş doktorum Hamilelikte hormonlardan yüksek gösterebiliyor sen ilaca devam et bir ay sonra normale döner o dedi şu an 22+4 deyim
papatya56 Lavinia_35 Benimde gecen ay 2.60 çıktı bu ayda 3.01 çıktı cok yüksek mi bilmiyorum doktoruma mesaj attım cevap vermedi
Turkaninalli Lavinia_35 bende 22+4 haftalığım benim 20 haftalıkken tsh değerim 4.25 çıkmıştı doktorum hiç birşey demedi ilaç da vermedi bir takip edelim dedi. Sıkıntılı bir durum mu bu sonuç ?
Saliha-Nur-Durgun Benimde 13. Haftalığımda 3 küsürlü çıktı bebeğinizde zeka geriliği olabilir dendi , şuan 16 haftalığım 2,9 çıktı tsh o yüzden ilaç vermedi doktorum.
papatya56 Rengarenkk Sağol canım doktorumada attım bakım ne dıcek sağlık ocağındaki doktorda ilaç kullanmana gerek yok dedi
Rengarenkk TSH İÇİN ALT VE ÜST SINIR DEĞERLER Birinci trimester için 0,1 – 2.5 mU/L İkinci trimester için 0,2 – 3.0 mU/L Üçüncü trimester için 0,3 – 3.0 mU/L
papatya56 Rengarenkk Ben 3 trimesterim o zaman normal herhalde ilac vermez sağol canım rahatladım biraz