EdizEliz Asyarslan60 cnm benim de 18 di yumurta. Dün gece iğne oldum. 36 saat sonrası bu sabaha denk geliyor işte. Bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
Asyarslan60 EdizEliz doktorum çarşamba 11 de ve cuma günü ilişki önerdi 36 saat ve gün aşırı olarak Ama ben bugünü de değerlendireceğim canım Pazartesi salı sana kalmış isterseniz yapın dedi😅
EdizEliz Asyarslan60 ilişkiden 10 gün sonra testte çıkar dedi yani sana doktor. 12 gün sonra kan verince öle oluyor. İnsan çatlar bakalım. Napıcaz
Asyarslan60 EdizEliz evet bana bi program gibi bi kağıt verdi gün gün yazıyor hepsi😅 12.gün kan veriniz yazmış
mrvsrcn Benimde sağ tarafda 19 mm yumurtam oldu kızlar 23 subatta iğne yaptım iğneden bir gün önce olmak üzere doktor gun aşırı iliski dedi. Biz bi gun öncesi 12. Saat ve sonra her gun yaptık😂 insallah olmustur bekliyorum 15. Gun test vermeyi düşünüyorum hem adetimde geçmiş olur
mrvsrcn Asyarslan60 saat tutmadım ama Perşembe günü çok az Cuma günü biraz daha net kasik agrim oldu daha doğrusu kasık batması. Su anda da sağ kasikta dolgunluk gibi bir his var. Tabi psikolojik de olabilir
Gamzecem Elif0707 benimde 2. Denemem bugün çatlatma iğnesi oldum yarın akşam değerlendirin dedi doktorum Aralık’ta kimyasal ile sonuçlanmıştı 🥺 inşallah bakalım bende beklemedeyim bu bekleme süreci çok zor gerçekten
Elif0707 Gamzecem aşırı zor bugün merak edip test yaptım testim bozuk çıktı 🤷♀️ iyice negatif düşünce sardı
Cmn92 Kızlar ne durumdasınız, benim bel agrım gögüs agrım kol altlarına dogru , aşırı şişkinlik Ve kaşık agrım var
Cmn92 25 inde vuruldum bugun doktora gittim. Rahmim kalınlaşmış yumurtalama olmuş tutup tutmuycagı adetim gecince anlıycaz
mrvsrcn Cmn92 bende 23 subatta vurundum 11.gun test yaptım negatif çıktı bugun 13.gun test yaptım ilk 5 dk çıkmadı ise gittim geldim çizgi vardı çok hafif ya kuruma ya da bebiss ama adet olacakmışım gibi karnımda agri var ve göğüslerim aşırı hassas dokunamiyorum bile 🤷🏻♀️ Adet günüm de 10u bakalım bekliyorum
Cmn92 mrvsrcn progestan hormonuma bakıldı yumurtalamam kalitelimi die 10.5 cıkmıs iyi dedi , ama test yaptım bugun negatif çıktı umutsuzluğa kapılmalımıyım bilemedim