Gorkemm Minikellerr1 benim göğüs hassasiyetim çok olmuştu bi de kokuya karşı aşırı hassaslaşmıştım normalde kokulara karşı hiç öyle hassas değilimdir ama aşırı aşırı hassaslaşmıştım 2 haftalıkken anladım o yüzden 😂
esraboyoglu95 Minikellerr1 Ben 4 yaşında ki kızımda dişlerimi fırçalarken öğürüyordum 1 hafta da adetim gecikti gittim kan verdim 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🥰 2.sinde de 8 gün adetim gecikti evse 2 tane test yaptım pozitif çıktı gittim ultrason da kese çıktı kan aldılar felan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi 12 haftalığız 🙏🏻😍
funnymummy Minikellerr1 ilk hamileliğimde gecikmişti öyle test yaptım çıktı sonra göğüs hassasiyeti yaşadım ama düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim inşallah 15 haftalık zevkine adete 4 gün kala test yaptım ve pozitifti🙏
Minikellerr1 Çok iyi ya 😂 ben de ilk gebeliğimde adetimden 2 gün önce anlamıştım sanki adet ağrısı gibi kasık ve bel ağrılarım olmuştu test yaptım çıktı hemen ama düşük yaptım 3 ay önce şuan tekrar şüpherlerim var cuma günü belli olucak bişeyler 🥰
Merve-bulut @Minikellerr1 Ben lazere gidiyordum tüylerimde artış oldu ve hep uykum vardı bide her ay düzenli test yapıyordum😂😂
Minikellerr1 Merve-bulut Tabiki öyle şöyle de bi durum var zaten strese girmekte çok iyi değil çok etkisi oluyo bu gibi durumlarda biraz akışına bırakmak daha mantıklı 🥰
Minikellerr1 funnymummy Düşük olayını bende yaşadım çok zor bi süreç malesef ki , ama tekrar gebe kalmana çok sevindim 🥰🌺
Merve-bulut @Minikellerr1 aynen ben hamile kalma düşüncesini kafamdan çıkardığım anda hamile kaldım 😌
Minikellerr1 Merve-bulut Bende öyle oldu gerçekten zaten doktorum bana şey demişti rahim ve beyin ters orantılı çalışıyomuş istediğin zaman dışarı atıyomuş döllenmeyi düşünmediğin zaman oluyormuş 🤔
Merve-bulut @funnymummy gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım benimde 16 haftalık 🙈cinsiyeti belli oldumu 🥰