Zehrakyz Merhabalar hanımlar 4 haftalık gebeyim prilam 10 gr içiyorum ama hiç işe yaramıyor bulantı için kesin çözüm önerileriniz varmı sizler hangi ilaçları kullandınız?
Baliminannesii Zehrakyz bende kullanıyorum gece yatmadan ama sabahları kalıtımda dayanılmıcak derece midem bulanıyor ve gün içindede I Olur ama gecıyor sonra geceden 2 tane üst üste alıyorum öyle daha çok etki edıyor bırde tuzlu kraker ve muzla geçiştiriyorum canım
elmaliiturtaa Zehrakyz bende prilam kullanıyorum gece 2 tane sabah aç karnına 1 tane alıyorum beni daha iyi ediyor
Zilananne Baliminannesii evet canım genelde herkese çok iyi geliyor sende bi dene inşallah işe yarar ben bebeğim için fazla ilaç içmek istemiyorum
gizem_c Bende prilam kullandım etkisi oldu ama bana elma tuzlu çubuk kraker ve beyaz leblebide iyi gelmişti
Nurdanb Fatma-onal sürekli kusuyorsanız boğazınız tahriş olmuş olabilir ama yine de doktorunuza danışın 🤗
Ravza16 Fatma-onal ben çok yaşadım canım şükür şuan iyiyim ama kustugum zamanlarda sürekli kan gelirdi doktoruma da danismistim sürekli kustugun için tahriş olmuştur bunun içinde yapılacak birsey yok demişti
Karliozlem Zehrakyz gece yatmadan iki tane prilam iç canim ilk haftalarya çok fazla olur ben serumla duruyodum
Eda_Esen Zehrakyz Görümceme muz iyi gelmiş aç karna diğerine de limonlu su bana da yeşil ama iyi geldi yanına sade çubuk kraker … yemek falan yiyemezdim yiyebildiğim sıcak çay çok severdim iyi gelirdi yanına tost patates kızartması peynir yerdim öyle