Urazz Merhaba arkadaşlar 17+3 haftalık hamileyim karnım bazen şişiyor bazen iniyor sebebi ne sizce ?☺️
moom222 Urazz 16 haftadayim benmde aynı ya hamile GB durmuyor ne çıkıyor ne çıkmıyor dedign gibi şişiyor sabah bişey yok korkuyorum artık 😅😅😅
Urazz Aynen akşamları var sabah yok ,gaz mı acaba öyle duydum kontrollerde de sıkıntı yok çok şükür bakalım neler olacak😅
Anne1010 Gaz oluyo benim 15 inci haftam geçerken gazım gitti sonra göbüş büyümeye başladı. Yani bi gün uyandığınızda gaz sandığınız şey bi daha inmiycek. Yani bebeişiniz büyümeye başlıycak.
moom222 Anne1010 ayh inşallah dedgn gbdir cnm üç düşükten sonra tereddüt ediyor insan 7 sene sonra gelen mucizem oğlum 🤲
Urazz Korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz benimde 3 aylık bı düşük ve boş gebelik oldu bende her kontrolde tereddüt ediyorum ama dua etmeyi bırakmayalım inşallah kucağımıza almak nasip olur 🙏🌼
moom222 Urazz benmde aynı kız üç aylık bibdusuk iki tane tutup düşen biyo kimyasal buda tüp bebek inşallah sonu güzel biter cnm 🤲
Urazz moom222 inşallah canım inşallah dua edeceğim senin için,Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat olsn🙏