afifem Kızlar iyi akşamlar kadin doğum doktorum bana feramat demir ilacini yazmisti ac karna icince bende ishal karın sancısı yapmıştı çok fena bende doktoruma sormuştum tok karna iceyim mi diye içebilirsin dedi o şekilde tok devam ettim ve şikayetlerim kalmadı fakat bugün demir değerim düşük çıktı acaba tok karna icince etkisi mi azaldi sizin başınıza böyle bisey geldi mi ilacı ac mı tok mu içiyorsunuz ?
Symaergn afifem gece lavabo ya kalktığın zaman baş ucuna koy ve iç. Sonra uyu canım. Ben doktor a öyle yapıyorum sakıncası var mı dedim yok dedi. Aç karna faydası oluyomus.
Demirssmomm afifem demirin iyi emilimi için en az 1 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketilmemeli, tok karnına tüketilecekse mümkünse yeşillik ağırlıklı besinlerle tüketilmesi öneriliyor.
Salliya Feramat aç kullanilmasi gereken bir ilaçtır. Kapsül ya emilimi açısından yani tam etkisini görememiş olabilirsin tok karnına içince
afifem Salliya belki de dediğiniz gibi oldu doktor tok karnina ic deyince ona güvendim bende yarın bir arayacağim artik teşekkür ederim
Tugbasimay Feramet bende inanaılmaz kabızlık yaptı. Aç karnına içiyordum. Kabızlık tan mahvoldum bıraktım bı süre kullanmayı
Havvaltin Bana da bulantı yapmıştı gynaforon mu ne öyle Bi ilaç yazmıştı doktorum daha sonra tok karna içilen Ferrum ilacını yazdı geceleri yatmadan önce içiyorum ve hiçbir yan etkisi olmadı çok şükür Ferrum u danışarak kullanabilirsiniz
Gamze__79 afifem oldu canım karında gaz sancısı gibi Bi agrım vardı biraz gectı ama afedersin ya ishalım ya kabızım
Ecoli28 Ben oroferon ve gynoferon kullanmıştım bi yan etkileri olmamıştı , Demir ilacı normalde aç karnına içilmeli ya da yemekten 2 saat sonra içilmeli , C vitamini emilimini arttırır , portakal suyu vs tüketmeniz iyi olur
AysunUgur afifem bana doktorum aç karına almam gerektiğini söylemişti çok şükür ben bi sorun yaşamadım 🌸 C vitamini içeren meyve de yersen hapı içtikten sonra emilimini arttırıyor canım
meva1annesi Bana demir ilacı için kahvaltıdan 2 saat sonra iç ve içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünlerini kullanma dediler o şekilde de deneyebilirsin
3oglanannesi afifem demir ilacı aç içiliyor ama dokunuyor sa yada iştah çok açıyorsa gece yatarken içilebilir ben hep gece yatarken içiyorum
Zeynepppdyg afifem bana doktorum yatmadan önce içmemi önerdi hem mide bulantım olmuyor bu şekilde hemde ilaç üzerine birşey yenip içmediğim için emilimi iyi oluyor
Ezgiozkaan afifem aç karna içiyorum özellikle aç karnına diye belirtmişti doktorum ve 3-4 aydır kullanıyorum bi yan etkisi olmadı akabinde kan değerlerim yükseldi. Bünyeden bünyeye değişiyor ama etkiler sanırım.