moonstone linamom yok canım işten çıkmadan 32. Haftadan doktoruna gidip çalışır raporu alman lazım. 37. Haftaya kadar çalışabilirsin. Daha sonrasında kullanmadığın o 5 haftalık süreyi doğumdan sonra kullanabiliyosun
linamom moonstone yani doğum tazminatından kesinti olmuyor dimi canım işten çıkmıcam sadece geç izne çıkıcam
moonstone linamom ha yok kesinti olmuyor 32. Haftada doktorunla görüştüğün taktirde doktorun izin verirse 37. Haftaya kadar sorun yaşamazsın canım
Demirssmomm linamom ücret kesilir. Çünkü siz orda çalışıp normal maaş alcaksınız. Hem normal maaş hemde doğum ücreti parası alamazsınız, çalıştığınız haftaların parasını iş yerinizden maaş olarak alıp sonraki kısım izninize yansır, ekstradan ücret olmaz
moonstone Demirssmomm tamam sonraki kullanmadığı 5 haftanın ücretini doğumdan sonra alacak zaten, kesinti olmuyor ki
linamom Demirssmomm Ama izne geç çıkıp geç dönücem yani toplam 16 hafta iznimiz var ya onu geç kullanmış olucam
Sblbngl D-92 ilk cocugumda para tüm değil parça parça yatmıştı yanı rapor bitmeye yakın yatıyor yada ortasında değişiyor
minikmucizemmmmmmm Sblbngl ben 32 diye biliyorum şuan çalışmıyorum ama daha öncesinde fabrikadaydim insanlar hep 32. Haftada gidiyorlardı
Sblbngl Arkadaşlar ben araştırdım hatta sabahleyin mali müşavirle konuştum. Şimdi 32 de almadığımız raporu daha sonra dogumdan sonraya izini aktarılıyor ve dogum ücretinde kesinti olmadan paramızı alabiliyormuşuz