Alyabebekk Loveis16 baya sancın çıkmış hissediyo musun sancıları sen ? Herhangi bi riskin flan var mı erken doğum vs
Kuantimo Loveis16 kalp atislari güzel görünüyor. Sanirim sancin var degerlerin oyle gibi .hissediyormusun periontolojiye gittin mi
Loveis16 Lulikli Hissetmediğim için sorun yok dedi ama benim aklıma çok takıldı çünkü çok fazla görünüyor internettekilere göre anlamadım bende 🤔
Alyabebekk Loveis16 Sancı çıkmış evet ama hissetmiyosan bi belirti bekler. Ama bu süre zarfında da sürekli kontrole çağırması lazım normalde. Açılma flan olabilir. Bu Kadar sancıya İyi bse yapmamış doktorun 🤔🙄
Lulikli Loveis16 gerçekten bayağı var 37+5 im daha 1 kere çizelge yukarı çıktı benim. Dikkat et canım zaten doktorun sıklaştırmıştır kontrollerini sağlıkla kucağına al
Sarikan93 Loveis16 burada birinin doğum hikayesinde kontrole gittiğini nstde sancısı çıktığını ve açılma varmı diye kontrol ettiklerinde 4 cm açıklığı olduğunu okumuştum ben bir ara oda böyle hissetmemiş sonra normal doguma almışlardı o gün
Loveis16 Mihriballim Hayır sadece çok fazla hareket hissediyorum bu sancı değildir heralde. Rahim ağzı uzunluğuna hep bakıyor sorun yok dedi ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
Loveis16 Alyabebekk açılmama falan bakmadı hiç çok hareketten olabilir dedi başka bir şey demedi açıkçası araştırdıkça da korktum biraz
3oglanannesi Loveis16 drun aşırı umursamaz bu kadar yukarı çıkmayan sancı çıktı hemen içeri yatırdı dr beni ciğer geliştirici iğne yaptı farklı bir dra da görün bence
Lulikli Loveis16 aaa pek rahatmış senin doktor 😀 ama tehlike görmedi demekki canım o zaman sıkıntı yapma bebeğin hareketlerini takip et bence yeterli olur