ogretmenanneyimm Kızlar doc.neval hanıma gidiyordum kendisinin sağlık durumundan dolayı başka bir doktora gitmem gerekiyor memorial hastanesi olsun istiyorum Nafi bey ve gamze hanım gittim memnun kalmadım ilgili ve bilgili olan bildiğiniz doktor var mı ?
Gnysrp ogretmenanneyimm bende burhan hocaya gidiyorum 35 haftalığız bi sıkıntı yaşamadık çok şükür her mesajımda dönüş alıyorum kısa sürede bekleme süresi çok değil alakası ilgisi süper her kontrolde hem eşime hem bana ayrı ayrı soruyo sormak istediğimiz bişey olup olmadığını ben memnunum
ogretmenanneyimm Ozlemyvz yunus hocaya randevu aldım istek üzerine bilgisi ilgisi nasıl güler yüzlü mu mesajlara geri dönüş sağlıyor mu ?
ogretmenanneyimm Kızlar burhan bey ile yunus beyi duydum bende yunus beye randevu aldım memnun kalmazsam burhan beye de gitmeyi düşünüyorum fakat dogumum yaklaştı inşallah yunus bey ile anlaşırız 🙏😊
Elif1221 ogretmenanneyimm geçen hafta doğum yaptım bende aydın hocaya gidiyorum gayet iyi ilgili bi doktor
Barlas_mom ogretmenanneyimm Ben Ali Emre Tahaoğluna gidiyorum 35+2 şuan. Memnunum gereksiz birşey istemiyor gereksiz yere çağırmıyor. İlgisi alakası iyi tavsiye ederim