Denizpyraz Kizlar ben 20 şubatta regli oldum 26 şubatta bitti. 27 şubatta 4 marta kadar yüksek hamile kalma şansı yaziyorm 3 martta yumurtlama günümmüş bu hesap doğrumu kizlar. Her ay düzenli adet oluyorum. Kullandığım uygulamada bu şekilde yaziyor. Eşimle bebek istiyoruz. Bu tarihlerde olursa daha mı yüksek olur hamile kalma şansı?
Gorkem97 Denizpyraz canim 2 ay boyunca uygulamaya gore yumurtalamayi gorup değerlendirdik bi sonuç alamadik en son 3. Ayda ovulasyon testi kullandim ve uygulayamaya gore 14. Gun ovulasyon testine gore regliden 3. Gun aonra yumurtladigimi gordum ve o gunu degerlendirdik öncesi sonrasinida , ve o ay hamile kaldim suan 34 haftaligiz 🌸 Rabbim sanada en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah ve tum isteyenlere 🎀
Meryjane Denizpyraz merhaba, naçizane tavsiye akıntını takip et .. akıntının oldugu günler yumurta günü:) sayılar yanılabilir vucudun yAnılmaz ..
Gulcingezer Denizpyraz genelde regl baslangicindan sayinca duzenli regl’lerde 14 ile 16. Gunler arasi en onemli gjnler ama net gormek istersen ovulasyon testi oneririm kacirmiyosn oyle
Gorkem97 Denizpyraz Bak canim 9. Gün yumurtlama günüm ikinci cizgi tam koyu olduğunda yumurtlama olduğunu gosteriyor
Mimii94 Ben uygulamaya göre hamile kaldım ilk seferde. Adet döngünüz kaç günde onun yarısı yumurtlama kabul ediliyor ama şaşabiliyor oyüzden tam ortasından(örn.28 günde bir adet oluyorsanız 14.gün) beş gün öncesi iki gün sonrasına kadar deneyin
babymoomss Gorkem97 ya canım bu ay bende 25inde gittim doktor dedi yumurtlama dönemindesin bende ovulasyon yaptım 26sı koyuydu 27 28 ve bugünde yaptım bunlarda hep silik tabi bu süre içinde değerlendirdim ama acaba çatlama olmuş mu ❤️
Mimii94 Adetin ilk günü 1sayıyoruz, 12-13ü yumurtlama. Siz 7-14ü arası iki günde bir yaparsanız verimli olur diye düşünüyorum tabi olmazsa ovulasyon testine gerek duyulabilir onu bilmiyorum.
Srdm Ovulasyon testi ile takip edebilirsin canım, her ay yumurtlama günü değişebilir o yüzden adet bitiminden itibaren hergün yapmanı tavsiye ederim. Yapmadan önce 2 saat boyunca sıvı tüketmemen gerek ve ilk idrarla yapılmıyor bu testler bilgin olsun
Denizpyraz Meryjane AA gerçekten mi bugün akinti basladi bende çok iyi oldu söylediğin canim teşekkür ederim
Meryjane Denizpyraz Ne demek , ovulasyon testleri hep negatif, uygulama günleri hiç tutmadı .. bnde akıntıyı takibi öğrendim ertesi ay hamileydim ..güzel haberler almak dileğiyle..
Gorkem97 babymoomss evet canim pik olmuşta catlamis gibi gozukuyor elinde varsa bi kac gun daha yap derim iki kezde yumurtlayabiliyormusuz ayda devam edebilirsin 🌸