melisa_serkan kizlar 37+5 şuan sol tarafda yatiyorum hep ama saga döndügümde resmen karnimi tutup dönüyorum karnim küçük görenler 9 aylik demiyor ama kizim çok durmadigi için saga dönsem başliyor oynamaya sol tarafim felç gibi artik 9 aydir üstüne yatmaktan 😓
Ummi melisa_serkan 😁brnde 29 haftaligm ama sola ytiyrm hep saga donuyrm diorm yatamiorm cok baski ve agri oluo kasigmda ve tekmelemeye baslio eziyete döndü uyumak resmen😯 uykuya hasretim oglum byudkce kasiklarm ve çatı kemigime agri grio yatrkn kalkarken
Babyboy24 melisa_serkan saten nevresim kolaylaştırır dönmeni ayrıca şükret ki sağlıklı bırak oynasın içerde
Ayseayse5664 melisa_serkan korkudan düz yatamıyorum geceleri dönünce uyanıyorum korkudan üstüne yatarım diye sürekli sola yatmaktanda senin gibi felç oldum
melisa_serkan Babyboy24 tabikide çok şükür evlatlarimiz saglikli olsun varsin uykusuz kalalim bir dogsalardi🙏
Suzitosuzi Ya ben daha 21.haftayı yeni tamamladım. Sıcak basıyo sürekli tek tarafa dönük yatmada dönüyorum bu sefer bebiş huzursuz hareketleniyor sırt üstü yatıyorum başım dönüyo :(( gebe yastığı mı alsak napsak işe yarar mı acaba?
melisa_serkan Ayseayse5664 bebeklerimiz için dayanicaz hamile kalmak için ne mücadeler veren insanlari düşününce unutuyorum ve çok şükür diyorum allah her istiyene versin evlat