Merveofs 1 hafta 10 gündür uykularım çok sorunlu, birkaç saat yatıyorum sonra sürekli uyanıyorum klitesiz uykular oluştu asla uykumu alamıyorum. Gebelik kaynaklı mıdır ne yapabilirim bunun için?
Demirssmomm Merveofs canım malesef daha da kötüleri gelecek.. 26.haftadan selamlıyorum seni, git gide daha nasıl kötü bi hal alır diye kendimi düşünmekten alamıyorum. Gece uyumayıp gündüz rahat bulduğum yerde kestiriyorum sürekli 🤣
Nuuur0 Merveofs ya bende hiç uyuyamıyorum bendeki sorun da yatağa yattıktan sonra huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Resmen karıncalaşıyor uyuşuyor gibi 🤦🏻♀️ 26. Haftadayım
hilalmevsim_3467 Merveofs 38+2 den selam ☺️ yaklaşık 3 haftadr gece uykusu denen bişey yok gündüzde öyle gerçi ama… 3 saat uykuyla duruyorum heralde bebiş eğitime alıştırıyo sabah doğumum var Allah ın izniyle inşallah 🤲🤗
Mevludedamgaci Merveofs son haftalarda oluyor genelde uyku sorunu ama yatmadan önce ılık bir duş alıp bir bardak süt içersen uyuyabilirsin bence bir dene bence canım
Momgirl16 Merveofs ayy canim benim allah sabir verein 34 haftalik hamileyim suanki haline şükret gram uyku girmiyor gozune ve yatakta sersem gibi oluyorsun 😢
Kasev Aynı sorun 1 aya yakındır bende de var gece ful ayaktayım gündüz uyuyorum ama gecenin yerini tutmuyo tabi. İşler aksıyo iyice uyuşuyorum. Sanırım doğuma kadar böyle gidecek
Merveofs Demirssmomm gece hiç uyumamak değil de sürekli uyanmak, artık gözümü açınca ağlamak istiyorum ya 🥺
gokcekilic Demirssmomm 37den selam 🙈 evet daha kötüsü olacak mesela ileriki haftalarda gündüz de uyuyamayacaksin 😵💫
Demirssmomm Merveofs malesef bende öyleyim o yüzden gündüzleri uyuyorum. Sürekli uyandığım için hiç kaliteli bi uyku olmuyo..
Meleekk Merveofs bendeeee. Ben doğurdum. Yeni uyudu bebiş. Öyle yorgunum ki. 2 saat sonra yine uyanacak 🤦🏻♀️
gokcekilic Demirssmomm valla kayınvalidemle eşime güveniyorum simdi karnimda mecbur ben cekiyorum da doğunca yardım edenim olur inşallah 😂😂🙊
Yagmur666 hilalmevsim_3467 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel rahat bir doğum nasip etsin darısı başımıza 24. Haftamdayım oturuyorum balkon kapısı açık nefesalmaya çalışıyorum endişe kaygı korku heyecan tedirginlik baya stresli hamilelikte kolay geçirdim hamileliğimi diyenlere çok imreniyorum ☺️
hilalmevsim_3467 Yagmur666 Valla bende öyle ☺️ sağsalim kucaklarımıza alalım da napalım bu günlerde geçecek Allah ın izniyle inşallah 🤲☺️