Deletedmom623737 Anneoluyorummmm bennnnn gebeliğimin başından beri yiyorum cok seviyorum valla hem midemi aşırı rahatlatıyor 🙈
MissBus Anneoluyorummmm ben de her gün yiyorum. Bulantılarımın şiddetli olduğu dönemlerde de tek yiyebildiğim oydu. Şimdi bir de çekirdeklerini biriktirmeye başladım doğumdan sonra jel yapılıp meme uçlarına sürülüyormuş.
Anneoluyorummmm Deletedmom623737 evet evet bende en basndan beri halada devam mideye kabızlıga birebir ve cok faydalııı☺️
Smyye1B Anneoluyorummmm Şuan elimde ayva ile sana yazıyorum evet ben varım 😅 Derler ki ayva yiyen annenin bebeği güzel olur 😇
Anneoluyorummmm Smyye1B Öyle derler evet ama ben bunu sornadan öğrenmiştim☺️ maşallah oğluşum da tatlı bişiye benziyor usg fotoğraflarından 🥰🙏 bide gamze yaparmıs 😂
Snmckr Smyye1B evet eşim ve ben esmeriz kızım sapsarı çok güzel cildi de Pamuk gibi şimdi de hamileyim ve yiyorum ☺️
Brcnbysl Anneoluyorummmm hahah biz 20 haftalık olduk ve sürekli ayva yiyorum hamile kaldığımdan beri 😅😅😅 ve hiç usanmıyorum bir gün yemiyim çok eksik hissediyorum:)
K_annesi Bende ince dilimleyip tabağa diziyorum üzerine biraz tuz döküp sonra limon suyu sıkıp yiyorum 😊 bide öyle deneyin
Serapmehmet_19 Anneoluyorummmm bizde 33 haftalığız ve herrrgün yiyorum yatmadan yemezsem uyuyamıyorum🤭🤭
Canbakan Ben ben baya hergün yiyorum çay yanında hemde 😁😁bide ayva yersen bebek gamzeli olur derler 😍