Yaze Zehra9616 gördüm gördüm bide sıra bekleme adetleri yok ben oturdum sıra bekliyorum gelen içeri dalıyor bi bekle yani o kapı neden var biz neden bekliyoruz 😂
Zehra9616 Yaze o kapi sana var iste onlara yok kendine gel sen zaten tc vatandasisin onlar once dogurup cogalmali😂
Kasev Zehra9616 haklısın gerçekten ama bu sorun tek hastanenin değil bu sorun hepimizin 😄 allah sonumuzu hayır etsin
Yaze Kasev bide ilk haftalarımda GATA ya gitmiştim gelmiş bitanesi doğuracak ağrı sancı içinde erkek doktor var acilde kadın istiyorum diye tutturdu doktor yok diyor o kadın istiyorum diyor doktor özele git o zaman diyor onada yok diyor
Kasev Zehra9616 doktorları anlayışlı olsun benim için yeterli normalde olsa sezaryen de olsa dikiş düzgün olsun yeter
Kasev Asellinannesi0 canım ben akyurttayım en başta yakın diye çubuğa gitmiştim 25 hafta oldu hala oraya devam ediyorum bi ilgisizliklerini görmedim şuan. Orda doğum yapan tanıdıklarım var çok memnun kaldık dediler. Çarşamba kontrolüm var bide ben sorucam önericek mi bakalım doktor
Asellinannesi0 Kasev doktora sorarsan önerir canım sonuçta kendi hastanesi burda yapma demez gece haftasonu tatillerinde sezeryan bide riskli sıkıntılı dogumlarj yapmıyorlar bide bi sor bakalım yinede
Kasev Zehra9616 kız bak giderim bak😄 şimdi 25. Haftamdayım çubuğa devam ediyorum kontroller 32den sonra sıklaşıyo ya takibimi o zaman aldırsam geç mi kalmış olurum