Deletedmom_85 Kızlar tırnaklarım çok çabuk kırılıyor ya uzatıp maniküre gitmek istiyorum Bi iş yaparken falan yandan ortadan kırılıyor. sanırım çok sağlıksız vitamin mi eksik vücudumda ondan mı nedir sebebi ☹️ yada kullandığınız memnun kaldığınız bir şey?
Edadrmz Deletedmom_85 Canım tırnağın kırılmaması için vazelin çok iyi ben çok kullandım onun dışında oje sürüp uzatabilirsin 😊
Asdas123 Deletedmom_85 benimde o şekildeydi limonu sıktığınızda tırnağınızı limonun içinde bekletin birde fit a live tırnak sertleştici var ondan da çok memnunum tavsiye ederim ☺️
35SD28 Deletedmom_85 uzun bir süre sık sık kesip ( dipten değil), limon ya da zeytinyağı sürerseniz daha sağlıklı olur.
elfmoom Deletedmom_85 şekli de önemli:) ince tırnaklarınız varsa asla küt yapmayın. badem şeklini daha rahat kullanırsınız :) oje kullanmakta sertleştirir fakat kalıcı bir yöntem değildir aseton tekrar inceltecektir :) benimde çok ince bu yüzden badem ya da oval kullanırım hep
Deletedmom_85 Deletedmom623737 ahahha 😂 senin bugun keyfin pek yerinde herhalde hahahaha huhuhuhu hihihihihi 😂 Allah daim etsin mutluluğunu. Sebebi nedir acaba 😄
Deletedmom623737 Deletedmom_85 hemen anlatıma geçiyorum 😅😅 bunları kullanıyorum yavru birincisi elleri yumuşacık yapıyor tırnak etlerini de ikincisi tırnakların kırılmasını önleyip sertleştiriyor üçüncüsü tırnağa bakım yapıyor dördüncü mixup en etkili o uzamasını sağlıyor ilk onu dene bide yarım limon az zeytinyağı koyup bi kaseye tırnakları koy içine 10 15 dkka bekle ilk öyle uzattım 😅 uzamaya başlayınca hemen o kalyon beyazı alıp 2 3 günde bir sür kırılmasını aşırı önlüyor 🙈❤️ !](https://)
Deletedmom_85 Asdas123 dur not alayım inşallah fayda olur ya. Ya ellerim ince uzun tırnaklarım da hafif uzun manikürlü olsa ef sa ne olacak da uzamaya kalmadan çıt kırıldım gidiyor 😄
elfkara Evet çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum eksikliği de tırnak kirilimi yapar gratisten kalyon markasının tirnak sertlestiricisini alın veya limon sürün o da sertlestiriyor
Edadrmz Deletedmom_85 oje sürdüğünde kırılmıyo ya tırnak kız 😂 hatta su limonu sıkıyosun posası kalıyo ya oda sertleştiriyo diyokar ne kdr doğru bilmiyorum ama
Deletedmom_85 35SD28 kesmeye gerek kalmıyor ki gidiyor hepsi tek tek zaten uzamadan ahhajaja 😄 aayyyy dipten kes desen de kesmem içim bi hoş oldu bak 🤦🏻😫
35SD28 Deletedmom_85 çok uzamasına gerek yok. Ben hep öğle sertleştirdim. Kırılma olmuyordu. Tabii şimdi uzun tırnak kullanmıyorum
Deletedmom_85 Deletedmom623737 oh vallahi bakımlı kadının hali başka oluyor şu güzel ellerini tırnaklarını Bi at hele ya gözüm gönlüm açılsın görmedim Bayadır 😂 anladım anlattıklarını ikinci sırada ki kalyon oje gibi Bi şey mi kuzum gusul istiyor mu yani? Yanında ki de aynı şekilde oje gibi duruyor o yüzden soruyorum 😂 sürmesi kolay olsun diye yağlı Bi şey mi yoksa aaa evet yağ yazıyor üzerinde
Halimea Deletedmom_85 Bende koşede beklim. benim tırnaklarda bildigin kagit gibi dokundugun an yırtiliyo 🤦♀️
Deletedmom623737 Deletedmom_85 aslında uzuyormuş tırnağın hiç uzamıyor değil kız kırılmaması için o kalyon sertleştiriciyi kullan tamamdır
Deletedmom623737 Deletedmom_85 Evet canım gusül istiyor silmek gerekiyor oje gibi digerleri bakım yağı zaten