bezelyem Gencanne01 Çok zor bir durum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 😔 Amin cümlenize bağışlasın inşallah 🤲 Allahım size sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah 😊
Nurcngel Gencanne01 peygamber sünneti ile doğdu derken canım ? Onu açıklarmısın? Şimdi bi sorunu varmı?
CerenKurt Hikayeniz çok duygulandırıcı gerçekten 😌 bunca zorluktan sonra Allah bebeğinizi size bağışlamış 💕 size de bebeğinize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. ❤️
Kubraasya Gencanne01 cnm cok gecmıs olsun bebegınle mutlu saglıklı gunlerın olsn ıns tuylerım dıkenlendı gozlerım doldu okurken tekrar hayırlı olsn cnm 😍
AlyaEla Gencanne01 Allah o doktordan razi olsun insaAllah🙏gozunuz aydın bebeginize de hayirli ömürler insaAllah🙏
HaticeTygnTpc Gencanne01 Ay soluksuz okudum 😶 Gercekten oğluşunda sende cok güçlüsünüz Rabbim birbirinize bağışlasın bir ömür boyu inşallah 🙏🏻❤ Çok geçmiş olsun ce gözün aydın 😊
SinemOrkun Okurken ağladım. İkinizin de iyi olmasına o kadar sevindim ki. Kıyamam sana 4 gün ne acılar çekmişsin de kimse anlamamış. Allah razı olsun o doktordan da bin kere. Sevgilerle. Allah sizlere sağlık huzur mutluluk versin.
Merveanneoluyor Çok şükür Rabbim sağlıkla kurtarmış ikinizi de🤲🏻 Sağlıkla mutlulukla büyütün. Allah o doktordan razı olsun
Yas35 Gencanne01 çok geçmiş olsun gözünüz aydın. Allah ın sevgili kuluymuşsunuz. Ben de ATT yim. Zaten sağlıkla ilgili tüm sıkıntılar biz sağlıkçıları buluyor. Bebeğinizle birlikte uzun sağlıklı ömür diliyorum
Seldaa3868 Gencanne01 Allah sağsalim kavuşturmuş çok sükür ağlayarak okudum sağlık huzur versin rabbim darısı bizlerin hikayesine 😇