Hilalcebirseyler Yeni doğum yapacağım ve bebek bezi araştırmalarına başladım. Siz neler kullanacaksınız? Ben çok kararsızım
daphnesmomm Hilalcebirseyler valla ben riske girerek prima premium care stokladım,kullanan arkadaşlarımın hepsi memnundu. İnş bebişime de alerji yapmaz da bezler elimde patlamaz😅
Busraaaaaaaaaaa12 Hilalcebirseyler baby me kimseden şikayet duymadım öyle bir yorumda yok zaten molfix bize pişik yaptı baby me bedenleri tam ölçülü
Ecoli28 Sleepy sızdırıyor diye okumuştum da ben baby turco aldım, bi paket de molfix almayı planlıyorum
CanselUrgnc Ecoli28 baby turco aldım bende 2numara bebeğim premeture olarak doğdu 2numarada 2 6 kilo diyor biraz ufak gibi geldi gözüme bebeğime henüz kullanmadım bugün aldım ufak olmaz herhalde demi kullanır 🙄
Brcnbysl elfkara minimum 6 paket benim arkadaşım 1 buçuk ay önce doğum yaptı daha yeni 2 bedene geçtiler normalde daha fazla gidiyormuş ama minumum 6 paket aldım ben prima premium care 1 numara 70 adet olandan şimdi 2 numarayı almaya başlıcaz
Brcnbysl Hilalcebirseyler bizde prima piremium care stokluyoruz 🥰 hiç riske atmak istemedim herkes çok memnun her konuda 🥰🙏🏼👶🏻💙