ozgurum10 7.haftamdayım 2 gündür lekelenme gibi kahverengi akıntı geliyo ama bazen de damarlı geliyo çok nadir Daha bebeği görmedik kese 16 mm bebek görünmedi bu lekelenmeyi ve damarlı olarak gelmesi normal mi
GunesliGunler_ ozgurum10 o hafta kopkoyu kanamam olmuştu. Ama öncesinde bebeği görüp kalp atışını duymuştuk. Kanamayı görünce cok ağlamıştım. Ama 2 hafta yatışla gecti. İlaç kullandım bol bol dinlendim. Şu an son 30 günümüz 😊 darısı size olsun inşallah içinizi ferah tutun nasipten ötesi yok
ozgurum10 GunesliGunler_ ben daha bebeği görmedim geç dollenme olabilirmiş cuma gidicem doktora insallah gorururum son 3 4 gündür çok kusma mide bulantisi yaşadım doktor da zorlanmaktan gelmiştir o kahverengilik dedi azaldi ama az önce de damarli olarak kahverengi geldi gene acaba düşük mü diye dusundum
GunesliGunler_ ozgurum10 damarlı dediğiniz parçalı felan mı ? Bende sadece düz kanama olmuştu. Ama stres yapmayın. Biliyorum zor ancak yapcak baska Bişey yok
ozgurum10 GunesliGunler_ parçalı değil uzun damar gibi ama çok nadir geldi mesela bugün hiç gelmedi zorlanmaktan olduğunu dusunuyorum
artikbiranneyim momBg doktorunuzla görüşün, o haftalarda benim de benzer bi durumum olmustu progestan başladık
momBg artikbiranneyim dahaca test yapmadım reglime 4 gün var normal de böyle birşey yaşamadığım için acaba hamilemiyim diye düşündüm , çok teşekkür ederim 💚