Beyzan738 https://resimyukle.io/r/d8cETVL1t0 kizlar ben bunu almistim bi kac ay önce 17 tlye gogus ucum icin suan 35+2 haftaligim ne zaman baslamaliyim surmeye dogumu tetikler diyorlar sizce en dogru zamn ne zaman 36 37 gbi baslasammi şimdiden basliyimmi Kullanan varmi ayrica bunu🤷♀️
Zehraaaaaaaaaaa Beyzan738 bana doktorum garmastan diye bi krem verdi 1 aydır kullanıyorum kullan demişti. Aventinde silikon gögüs kapağını aldırdı onu doğumdan sonra takmamı söyledi.
Deletedmom_7156 Beyzan738 doktorumda bana bunu önerdi ben kullanmamıştım doğumdan önce çok canım yandı hatta emziremedim bi gun iki gün ondan dolayı bence 36 da basla sürmeye dogurana kadar yoksa çok zor oluyor gerçekten
birsusamtanesiydin Gebehanim Süt hemen gelmediği için kuru kuru emiyor o yüzden yara oluyor yani ben de oldu krem sürdüm öyle geçti . Yara olmayanlar da vardır belki
Beyzan738 Deletedmom_7156 evet bende bundan korkuyorm yara olur kanar acır die dedgn gbi 36 da basliyim
Beyzan738 Deletedmom_7156 doktor bunu onerdyse iyi bi krem.. Cok ucuz olunca ben pek faydasinolmaz die endise ediyordum insallah faydsini gorurum
ebskrcl 30 haftalık hamileyim 2 haftadır başladım krem sürmeye erken tavsiye ediyorlar .2.bebeğim ilk bebeğimde göğüsten çok çok çok cektim şuan okadar korkuyorum ki erkenden başladım.hidroten göğüs kremi önerdiler banada
Beyzan738 ebskrcl 30.haftaliksiniz başladınız.. O zaman bende basliyim.. Surunce dogumu tetikler demislerdi ondan cok endise etmistm
ebskrcl Beyzan738 hiç duymadım .doğumla göğüsün bi alakası olduğunu düşünmüyorum çok çektiğim için ne duysam yapmaya çalışıyorum .sizide korkutmayımda göğüs ucunuz varsa hiç korkmayın.
Beyzan738 ebskrcl sagol canm.. Ya gogus ucum cok çıkkin degil banyoda tam belli oluyor ama normalde ucu çok kuck 😑insallah dogunca tuttukca belirginlesir kolayca emdririm