Mieb Kızlar 25+5 haftalık hamileyim 2 3 gün önce bebeğimin hareketlerini çok iyi hissediyordum bu 2 3 gündür çok az hissediyorum sizin bebişler nasıl ?
Eslemveannesi0 Mieb bende dün bu konuyla ilgili yazmıstım🤦🏻♀️Benimde aynı şekilde hareketleri azaldı hissetmemeye başladım
Fato6577 Mieb normal yeri daralıyor artık hareketi kısıtlanıyor. Günde 10 kere hareket ettikçe sıkıntı yok dedi doktorum.
Rukiye0101 Mieb bende 25+3 üm ve benimde 3 4 gündür hareketleri çok zayıf ve güçsüz bakındım normal falan deniyor ama öncesinde dışarıda görünecek şekilde hareket ederken 3 4 gündür dokunuş şeklinde etmesi ister istemez üzüyor 😢
Mieb Zehra9616 gündüzleri fazla hissetmiyorum 2. Hamileliğim daha çok gece yatacağım zaman hissediyorum
Gozde0010 Rukiye0101 aynn bnmde oýle korkuyrz ama aslnda normalmis hic hisstmemk kotu dyrlr gun icinde mutlaka hssdyrmusunuz bnm sabah cok hssdlir aksama.doru azaliyr
Zuleyhakazan Rukiye0101 benimde aynı canım bende 25+3 günlüğüm benimde azaldı geçen hafta daha çok hareket ediyordu bu hafta daha az
Rukiye0101 Gozde0010 bi iki dokunuş dışında hissetmiyorum maalesef belki ben uyurken ediyordur diye düşünüyorum
Mieb Gozde0010 gün içerisinde çok hafif hissediyorum ama gece yatakta biraz daha şiddetli hissediyorum
1Cicekanne Mieb benimde 23 hafta her gün hareket ederdi bugün hiç etmedi merak ettim 🥲 herkes normal diyor ama İnşaAllah normaldir
Sinemmmmm58 Mieb benimde oyle cgu zaman cok hareketsiz gun boyu hic hareket etmezse eger tatli biseyler yiyin bi ilik dus alip sol tarafinizs uzanin baktiniz yine yok saglik ocagina inip kall atisini dinleyebilirsiniz benim saglik ocagindaki ebem oyle demisti