Deletedmom_35 @alparslanannesii1661 biz geçen hafta sünnet olmuştuk ya bugün banyo falan yaptırdık ağlamıyor artık iyileşti yarın annemlere gitsem sıkıntı olur mu acaba sen kaç gün sonra çıktın dışarı
alparslanannesii1661 Deletedmom_35 ben 4 günlükken çıktım kuzumm zaten klipsli oldugu icin 3 gun sonra çağırdılar benii sende aglamiyorsa çıkabilirsin iyilesmistir artikhatta sonra avmye gidip yemek bile yedik aglamadi hicc
minikkusummm Deletedmom_35 nasil gecti acabaa. Cok agladimi oglunuz? bizimde on gün sonra sünnetimiz var cok korkuyorum 😬😬
Deletedmom_35 alparslanannesii1661 tamam canım ağlamıyor artık bardakta koymuyoruz artık banyo falanda yaptırdık hiç ağlamadı ☺️
alparslanannesii1661 Deletedmom_35 oyy kuzumm benim nolucak sankii insanin eli ayagi birbirine karışıyor olduda bitti maşallah 😍
yarenaygk34 Gidebilirsin canım biz sünnet oldu bir hafta olmuştu kaynanama gittik klipsi çıkardıklarında yine de dikkat edersin bence bi üç dört gün daha bardak koymaya devam et bir de bebeğe fazla yaklaşan olmasın enfeksiyona karşı dikkat edersin tamam
Deletedmom_35 minikkusummm iyileşti bile canım ağlamasi bigun bile sürmedi hiç dert etme canım kolay geçiyor sizin kaç aylık
minikkusummm Deletedmom_35 Ay insallah cok acimaz aglamaz ya cok üzülüyorum simdiden. Bes ayina bir haftasi kalmis oluyor sünnet günü 🥲
Deletedmom_35 minikkusummm ilk gün biraz sorun oluyor ağlamasi falan ikinci gün unutuyor bile ama bardak koyun muhakkak bizimki öyle iyi oldu
minikkusummm Deletedmom_35 baska bi postunuza denk geldimde, cok agliyor susmuyor yazmissiniz 🙈 agri kesici fitil falan denemismiydiniz?
Deletedmom_35 minikkusummm ilk gün dediğim gibi ağrısı vardı uyuşma hissi geçtikten sonra ağlamaya başladı oda normal ya sonuçta sünnet oluyor aslında birazda bizim hatamızdi bardak koymadık yarası beze degdikce yandı biz dört saatte bir calpol verdik dediğim gibi ilk gün sıkıntılı sorun oldu gerçekten Ertesi gün hiçbir şey kalmadı ama bardağı unutmayın lütfen en büyük etken o
Deletedmom_35 minikkusummm rica ederim ☺️ aklına takilan merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin yine