Minigin_annesi0 Kızlar beşik için nevresim alcam ama sadece yorgan yastık ve çarşaftan oluşan bi set arıyorum öyle kenar korumalık almıcam beşik park yatak olduğu için gerek yok. Sizler nerden kaça aldınız?
Mysaa Minigin_annesi0 özdilekten almıştım ben canım 2 set biri battaniyeli takım toplamda 800 vermiştim ikisine
acemianneee_31 Minigin_annesi0 ben BİM’e gelmişti aldım yastığını yorganını annem dolduracak 70₺ di sanırım
Minigin_annesi0 Mysaa ben o kadar pahalı aramıyorum canım sanırım kayınvalidem alacak bir iki takım ama o gelene kadar bebeğin yatabşleciği bi mevresim yok yatağı çarşafsız 100-150 civarında bakıyorum
Maya26 Minigin_annesi0 civilden al 5 li set 169 lira içinden 2 yastık çıkıyor biri normal yastık diğeri süs yastığı yorgan çarşaf Bi tane de yastık kılıfı gayet iyi bence bir bak derim
Minecan Minigin_annesi0 civile bakarsanız ben 170 TL aldım trendyol da da var uyku seti yazarsanız bulursunuz
elifinilki27 Minigin_annesi0 Ben BİM’den almıştım muhtemelen kalan üründü 25 TL’yi aldığımda yorgan yastık falan ayrı aldım yünlü pamuklu birşey toplam 200 falan tutmuştur en fazla
Tanemveannesi_ Minigin_annesi0 benim bebeklikten kalma takımım vardı üzerinde ördekler fln annem onu terziye verdi yeni çarşafa eklenecek ördekler hem bebek hem genç odasını 700 e yaptırdi 🥰 ben beğendim bebeklihimle büyütmek istedim aslında ama annem o model eski artık dedi 🤷
_anne_kuzusuu00 Minigin_annesi0 e bebek de 70 tl ye almısdım canım pamuklu sadece carsaf nevresim yastıgı var istersen bakabilirsin güzeldi de İnternetden alabilirsin sayfadan
Mevludedamgaci Minigin_annesi0 kraftin park beşiğini aldım ben trendyoldan da uyku seti aldım 475 tlydi
Meri3220 Minigin_annesi0 trendyolda aldım bende 140 liraya yataşın nevresim takımı çift taraflı ve gayet kaliteli çok memnun kaldım canım tavsiye ederim muhakkak🤗