Hndgkce Merhaba kızlar benim ilişkiden sonra gece 2 civarı peçeteye pembemsi kan geldi bi iki kere wcye girdiğimde ama şuan yok önemli birşey değildir umarım bazı yorumlarda olduğu söyleniyor böyle ilk 3 ay da
Betus93 Hndgkce yerinde olsam cumayi beklemezdim. Arkadasim kanamayi gordu gitti hastaneye ertesi gun dusuk yapti . Neyle karsilasacaginiz belli degil. Bari onlemi varsa alsinlar erkenden hersey icin gec olmadan
Babyboy24 Hndgkce ilk üç ayı bilmiyorum ama ilk ay kirli kalan kan çıkabiliyor kahverengi açık pembe akıntı şeklinde
Hndgkce Cuma günü kontrole gidicez bakalım Ozaman söylüycem 🙏 düşük tehlikesi falan var mıdır ondan korktum ama devam etmedi kanama çok şükür aklıma hep olumsuz şeyler getiriyorum bazen
Suzitosuzi Plesenta aşağıda olabilir. Doktorunuza kesin danışın. İlk 3 ay biraz sıkıntılı daha dikkat ederek daha hassas davranın ki bebişinize bişey olmasın 🙏🏻
Ayseayse5664 Hndgkce aynısı oldu bendede 4 ay ilişki yaşamadık doktor yasak etti .yakın zamandada arkadasım bunun yüzünden bebeğini kaybetti lütfen zorlama çok tehlikeli