Fmom Cildiyeciye gidin. Benim de doktorum yoktu devletteki doktora gitmiştim bi bi şeu yapamıyoruz cildiye doktoru görmeli dedi. Tekrar özeldeki cildiye doktoruna gittim adam parmagıyla kabarcıklara bastırdı bebeğe bir zararı yok dedi. Tahlil de istemedi. Benim çok ilerlediği için yayılması için iki karısım krem verdi eczane bile ertesi gün verdi kremleri hazırlayıp. Onlar iyi geldi. Onun dışında sürekli soguk suya gir evin serin yerlerinde dur yat dedi doktor. Antre bile olsa serin oraya yatak at yat dedi. Terimiz tuzlu oldugu için kaşımayı tetikliyormuş. Bir de alerji hapı vermişti günde bir tane. Sonra geçmeye başladı benim. Doğumdan sonra geçer yazıyordu her yerde ama benim dogumdan 2 hafta önce falan geçti. Fena yayılmıştı ama fotograflarıma bakıyorum da ben mi yaşamışım bunu diyorum. Sonra kendi doktoruma bebek kontrolu için gittiğimde tahlil istedi temiz çıktı. Ama temiz oldugunu zaten cildiyeci anlamıştı. İyi bir cildiyeciyse işiniz rast gider. Çok geçmiş olsun. Benim de göbeğimde başladı kollar eller bacaklar çok hızlı yayılıp birleştiler. Doktor her 300 hamileden birinde görülüyor dedi. Eşime de kaşıma demenin bir faydası yok dedi:) göbeğim dışında her yerimi kaşıdım bir şey olmadı. Göbeğimi kaşımadım ama yine minik beyaz catlaklar oluşmuş hastalıgın izleri gibi.